Valdžią išgelbės kanapės | KaunoDiena.lt

VALDŽIĄ IŠGELBĖS KANAPĖS

Seimo bufeto sardelių valgytojai visai sulaukėjo. Panteistinės politikos vaidilutei A. Širinskienei išbraukus vieną žodį, planuojama jau apmokestinti ne pirmąkart Lietuvoje registruojamą automobilį, o kiekvienąkart jį registruojant.

Nepatiko J. Narkevičiaus iškalba ir premjero asfaltas? Gerai, šekit patobulintą mokestį "ant Kalėdų".

Matyt, čia tokia parlamentinė tarnavimo tautai logika. Po veiksmo – atoveiksmis. Kaip iš fizikos vadovėlio.

Negana šito nusikaltimu prieš žmones dvelkiančio mokesčio, Vyriausybė liaudžiai sugalvojo dar vieną "fintą". Nusipirkęs mašiną, Lietuvos pilietis ją turės registruoti du kartus.

Nepatiko J. Narkevičiaus iškalba ir premjero asfaltas? Gerai, šekit patobulintą mokestį "ant Kalėdų". Matyt, čia tokia parlamentinė tarnavimo tautai logika. Po veiksmo – atoveiksmis.

Pirmiausia teks įregistruoti patį įsigijimo aktą ir gauti "unikalų transporto priemonės savininko deklaravimo kodą", tik tada pirkinį galima bus užregistruoti mūsų mylimoje "Regitroje". Tvarka – kaip Šiaurės Korėjoje, kas pažeis, sulauks sankcijų.

Žodžiu, registracijos šventė dabar bus dviguba. Ne už ačiū, suprantama. Taigi, taršos mokestis bus ne viena žmonių pečius užgulsianti našta.

Va, iš kur byrės sidabriniai J. Narkevičiaus plentams, kebabinėms komandiruotėms į Abu Dabį, trijų paršiukų partijoms, Seimo saldainiams, tarškučiams ir kanabėkučiams subinei pasikasyti.

Tačiau tauta niekaip nesupranta šitos paklaikusios dviejų registracijų naujovės. "Kokia čia dar nesąmonė? Ko jie ten vėl prisirūkė?" – klausia naujieną sužinoję interneto komentatoriai.

Iš tiesų, ką jie ten rūko, jei jau šitoks politinis gėris plinta?

Didžiąją paslaptį išdavė Seimo genijus P. Čimbaras, pasiūlęs visą Lietuvą apsėti kanapėmis. "Pluoštinių kanapių hektaras atstoja 7 hektarų mišką absorbuojant. Jei mes miškais norime viską apsodinti, tai kur yra mūsų žemės ūkis? Vienas prie septynių, aiškiai mokslu parodyta", – pabrėžė draugas Petras.

Iš tiesų – va, kur išeitis. Tada jau visiems aišku būtų, kodėl E. Jansonas kažkada taip nuožmiai parafrazavo E. Mieželaitį: "Čia Lietuva, čia durniais lyja."

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Cha cha cha

Per vėlu jau gandragalviams sėti kanapes. Niekas jų nebeišgelbės.

jo

Gali ciuckis loti kiek nori, bet lietuviai daugiau naktinių reformų ir akiplėšiško tautos apiplėšimo nenori sulaukti, taip kad ciucko šeimininkams teks pietauti drauge su Širinskiene seimo bufete, o ne Stiklių restorane už mokesčių mokėtojų pinigus.

Taigi...

Netiesa,kad tik jaunimas gali būti proto bokštai.Pažiūrėkim į didžiųjų šalių valdančiuosius-aukščiausiuose postuose ne vien jaunuolynas.Svarbiausia protas ir sąžiningumas,o ne amžius.Argi Žemaitaitis,E.Masiulis ar dar ne vienas kitas jaunas žmogus labai dideliu sąžiningumu pasižymi?Aišku,senųjų sovietinių bebrų jau niekas nebepataisys.Kaip sakoma,įpratimas blogiau ir už prigimimą.O jų ir prigimimas juk toks pat.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS