Viršininkų padermei – ačiū | KaunoDiena.lt

VIRŠININKŲ PADERMEI – AČIŪ

Valdžiai ruošiantis nusikaltimui savo tautai, suokalbininkų kėslus imta dekoruoti ir melu. Štai aplinkos ministras, kalbėdamas apie kriminalinį automobilių mokestį, šaltu veidu kalba netiesą.

Esą Lietuvos gyventojai visoje ES pirmauja pagal automobilių skaičių, tenkantį tūkstančiui gyventojų.

Tačiau realiai čia lietuviai ne pirmauja, o atsilieka: tūkstančiui gyventojų mūsų šalyje tenka 483 lengvieji automobiliai, o ES vidurkis – 512.

"Automobilį turėti pas mus nėra didelis galvos skausmas žmonėms", – rėžė gal ir gerbiamas ministras K.Mažeika.

Ką tokiam, atsiprašant, pasakysi?

Į valdžią per anksti patekęs jaunuolis, matyt, mano, kad jo pareiga – suteikti kuo daugiau galvos skausmo paprastiems žmonėms. Kuo daugiau problemų liaudžiai, tuo geriau dirba valstybės viršininkai.

Apdujimas, daugiau nieko. Juk juos visus tauta išrinko, kad būtų atvirkščiai – kad žmonėms būtų kuo lengviau gyventi.

Tačiau šlykščiai didelę algą iš tos pačios tautos gaunantis jaunuolis mano kitaip. Taip, kaip mąsto visa ta išsiveisusi nomenklatūrinė padermė: mes dirbame tam, kad tautai būtų kuo sunkiau. Kad ji nuolat kapstytųsi primestuose nesklandumuose, biurokratijos liūne, kvailuose įstatymuose, kad būtų nuskurę, bet pigaus piaro apmarintomis smegenimis: "Įsisekite gėlytę, bus sardelių šventė!"

Mūsų valdžios svajonėse pilietis – tai ženkliukų į atlapą prisisagstęs debilas, kasdien balkone mosuojantis vėliava ir pritariantis bet kuriam valdančiųjų sprendimui, net jei šie nutartų ordinu apdovanoti kiekvieną tarpuvartės ekshibicionistą. Jūs, piliečiai, segėkite ženklelius ir neužmirštuoles, o mes jums – "Williams'ą", "Leo LT", Elektrėnų 9 bloką už pusantro milijardo, SGD terminalą, numarintus bankus ir iki dugno iškrapštytas jūsų kišenes. Sąrašas tęsiamas.

Ačiū už gerą gyvenimą, mieli nomenklatūros kiaulės.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Užuojauta

Sauliau, ilgai miegojai, ar gėrei. Nesinervuok, visi avinai čia taip gyvena, priprasi ir tu.

Cirkininkas

Zenonai išpriekuliški, mauk į tą savo Mona(c)ką ir kiemsargiauk, į sveikatą.

H

Pritariu . Kaip valdinykas taip ir ..... O jei dar Seimūnas nieko gero nelauk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS