Neblaivi karė partrenkė ir mirtinai sužalojo dviratininkę | KaunoDiena.lt

NEBLAIVI KARĖ PARTRENKĖ IR MIRTINAI SUŽALOJO DVIRATININKĘ

Jurbarko rajone pirmadienio vakarą neblaivi Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Kęstučio mechanizuotojo pėstininkų bataliono karė partrenkė ir mirtinai sužalojo dviratininkę.

Krašto apsaugos ministerija (KAM) informavo, kad vyresnioji eilinė L.D. dviračiu važiavusią moterį partrenkė kelyje Jurbarkas-Butkaičiai-Paviščionys, nelaimė įvyko apie 19.22 val.

Šiuo metu L.D. yra sulaikyta. Artimiausiu metu karė bus atleista iš tarnybos, pažymi KAM.

Minėto bataliono viešųjų ryšių karininkas kapitonas Rokas Jonikas BNS sakė, kad 1982 metais gimusi L.D. dviratininkę partrenkė ne tarnybos metu - karė neblaivi automobilį vairavo per savo atostogas. Jo žiniomis, L.D. per nelaimę nenukentėjo.

Pasak policijos, per nelaimę žuvo 1950 metais gimusi B.G., automobilį „Volkswagen Passat“ vairavusiai L.D. nustatytas 3,18 promilės girtumas.

Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė ir Lietuvos kariuomenės vadas generolas leitenantas Arvydas Pocius reiškia gilią užuojautą žuvusios dviratininkės šeimai ir atsiprašo „dėl itin neatsakingo karės elgesio“.

„Krašto apsaugos ministrė ir kariuomenės vadas dar kartą išsako griežtą poziciją dėl alkoholio vartojimo. Alkoholio vartojimas tarnyboje ar vairavimas neblaiviems užtraukia pačią griežčiausią bausmę – atleidimą iš tarnybos“, - sakoma KAM pranešime.

Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė ir Lietuvos kariuomenės vadas generolas leitenantas Arvydas Pocius išplatino pranešimą, kuriame išreiškė gilią užuojautą Jurbarko r. žuvusios dviratininkės šeimai.

Pranešime žiniasklaidai Krašto apsaugos ministrė ir kariuomenės vadas išsakė griežtą poziciją dėl alkoholio vartojimo. Alkoholio vartojimas tarnyboje ar vairavimas neblaiviems užtraukia pačią griežčiausią bausmę – atleidimą iš tarnybos.   


Rašyti komentarą
Komentarai (8)

tiksliau

kokia krasto apsaugos vade, tokia ir jos kariauna... surink--girta zmones zudo, karininkas- pedofilas, kur dar zemiau krist..

na

zuvis genda nuo galvos . kokie seimunai tokie ir kariunai ....

ta

isgama pasodint iki grabo lentos!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS