Anglijoje išsityčiota iš protiškai neįgalios moters: kritikos strėlės – ir lietuviui | KaunoDiena.lt

ANGLIJOJE IŠSITYČIOTA IŠ PROTIŠKAI NEĮGALIOS MOTERS: KRITIKOS STRĖLĖS – IR LIETUVIUI

  • 17

Šeštadienio rytą Anglijos spaudoje marga antraštės apie neeilinį incidentą – sulaikytas 17-metis paauglys, kuris kartu su dar trimis panašaus amžiaus draugais išsityčiojo iš gatvėje sutiktos neįgalios moters. Netrukus Lietuvos socialinėje erdvėje pasirodė informacija, kad vienas šios grupės narys – mūsų tautietis.

Anglijos naujienų portalas buryfreepress.co.uk rašo, kad ankstų šeštadienio rytą, apie 5.30 val., Safolko grafystėje, Bury Saint Edmundo mieste sulaikytas 17 metų paauglys. Teigiama, kad jis buvo areštuotas po to, kai kartu su kitais paaugliais apipylė miltais ir apmėtė kiaušiniais nepažįstamą moterį. 

Vietos žiniasklaida rašo, kad nukentėjusi moteris – 40-ies metų, turinti psichologinių sutrikimų.

Buryfreepress.co.uk rašoma, kad 17-metis areštuotas dėl įtarimų dalyvaujant užpuolime. Paauglys pristatytas į Bury Saint Edmundo policijos areštinę ir iki šiol joje laikomas.

Tačiau grupė paauglių vien tik išpuoliu neapsiribojo – jie taip pat nusifotografavo kartu nuskriausta moterimi. Nuotrauka buvo pasidalinta socialiniuose tinkluose. Šis protu nesuvokiamas poelgis neliko nepastebėtas ir ėmė plisti Anglijos „Facebook“ grupėse.

Komentaruose pasipiktinimus ėmė reikšti ne tik anglai, bet ir svetur gyvenantys lietuviai. Portalui pavyko pasikalbėti su Anglijoje gyvenančiu lietuviu, kuris šią nuotrauką paviešino ir vienoje lietuviškoje  „Facebook“ grupėje. Vyras teigia, kad vienas iš keturių paauglių – mūsų tautietis. Ar jis ir yra tas sulaikytasis, kol kas informacijos neturime.

Kaip teigia jis, daugelyje komentarų paauglys buvo atpažintas ir įvardytas, jį nesunkiai galima surasti socialiniame tinklalapyje.

„Įsižiūrėkite į šitą mažą p****! Jis Anglijoje su savo mažais u**** draugais išsityčiojo iš protiškai neįgalios moters. Apipylė ją miltais ir šlapimu, pozavo nuotraukai, o kai ji pradėjo nuo jų bėgti, jie ją vijosi. Jis iš vieno Lietuvos miesto“, – prie pasidalintos nuotraukos rašo vyras.

Portalui jis teigia, kad buvo šokiruotas tokiu tautiečio elgesiu.

„Negaliu suprasti, kuo ta moteris jiems užkliuvo. Toks jaunuolių elgesys – netoleruotinas. Jei dabar taip elgiasi, kad bus toliau?“, – retoriškais klausimais pokalbį baigė lietuvis.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

...

Che: "apipylė miltais ir apmėtė kiaušiniais nepažįstamą moterį. Vietos žiniasklaida rašo, kad nukentėjusi moteris – 40-ies metų, turinti psichologinių sutrikimų" - ar reikia suprast kad Klaipėdoje miltais apipiltas poLytikas taip pat psichiškai neįgalus?

ko

noret is runkeliniu tevu alkoholiku palikuoniu juk tai patys debilai ligoniai......

Anonimas

komentuojantis [to] manau yra teisus del[ vania ]nes vania raso su slavu klaidom….cha cha o jiem "uzsilikusiems"Lietuva suteike galimybe pamatyti PASAULI lituviskai---isheiti iZMONES!!! ...bet jie Lietuvos vardu dergia tauta kuri juos priglaude ziaurumu pasizymincius "tautiecius "lauk[kaip tai dare rusijos carai ]
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS