Austrija pasiūlė Kremliui V. Putino susitikimą su J. Bidenu surengti Vienoje | KaunoDiena.lt

AUSTRIJA PASIŪLĖ KREMLIUI V. PUTINO SUSITIKIMĄ SU J. BIDENU SURENGTI VIENOJE

Austrijos kancleris Sebastianas Kurzas dar kartą pasiūlė galimą Rusijos ir JAV prezidentų viršūnių susitikimą surengti Vienoje.

Jis susitikimo vieta pasiūlė sostinę Vieną, pranešė Kremlius penktadienį po Rusijos prezidento Vladimiro Putino pokalbio telefonus su S. Kurzu.

Be Austrijos, savo šalyje susitikti V. Putiną ir Joe Bideną kviečia ir Suomija bei Šveicarija.

Dėl didelių įtampų tarp abiejų valstybių J. Bidenas pasiūlė V. Putinui susitikimą trečiojoje šalyje. Jo įsivaizdavimu, jis galėtų įvykti vasarą Europoje. Kremlius kol kas nesako, ar V. Putinas kvietimą priims.

Per pokalbį su S. Kurzu, Kremliaus duomenimis, buvo kalbama ir apie padėtį Rytų Ukrainoje. Viena temų taip pat buvo Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno kalinimas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

TAI BUS ISTORINIS SUSITIKIMAS

Istorija ilgai minės tą susitikimą (tik labai abejoju ar jis įvyks) - susitiks viens iš tų, kuris sugeba su visuomenę kalbėtis ĮVAIRIAIS klausimais pusdienį su tuo, kuris iš popierėlio sugeba išstenėti 7 minutes. Na...jeigu kas jį prilaikytų už rankų - gal pusvalandį išstovėtų...Štai tokio lygio šiandieninis "didingos" Amerikos prezidentas. Su proteliu - irgi nekas. Pamiršta savo artimų padėjėjų vardus...

Henrikas

O ką Putinas kalbės su tuo senuku sklerotiku

Ragas

Kazin putleris pats atvaziuos ar botoksine lele su CD smegenyse atsius?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS