A. Blinkenas: Izraelis turi realią galimybę integruotis į Artimųjų Rytų regioną | KaunoDiena.lt

A. BLINKENAS: IZRAELIS TURI REALIĄ GALIMYBĘ INTEGRUOTIS Į ARTIMŲJŲ RYTŲ REGIONĄ

  • 3

Jungtinių Valstijų vyriausiasis diplomatas Antony Blinkenas (Entonis Blinkenas) antradienį pareiškė, kad Izraelis gali integruotis į Artimųjų Rytų regioną, tačiau pirmiausia jis privalo išspręsti situaciją, susijusią su karu Gazos Ruože.

„Manau, kad ten iš tikrųjų yra realių galimybių, tačiau turime įveikti šį labai sudėtingą momentą“, – nurodė A. Blinkenas po derybų su Izraelio užsienio reikalų ministru Israeliu Katzu (Israeliu Kacu).

Izraelio karas prieš „Hamas“ Gazos Ruože prasidėjo po kruvino kovotojų spalio 7 dienos išpuolio, per kurį, Izraelio duomenimis, žuvo apie 1 tūkst. 140 žmonių, daugiausia civilių.

Tą dieną kovotojai taip pat paėmė įkaitais apie 250 žmonių, iš kurių, Izraelio pareigūnų teigimu, 132 tebėra Gazos Ruože, o mažiausiai 24, kaip manoma, žuvo.

Atsakydamas į tai, Izraelis pažadėjo sunaikinti grupuotę ir pradėjo nesiliaujantį bombardavimą bei sausumos invaziją, dėl kurių didelė Gazos Ruožo dalis virto griuvėsiais.

„Hamas“ valdomo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, nuo spalio 7-osios apsiaustoje palestiniečių teritorijoje žuvo mažiausiai 23 tūkst. 84 žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

A ko

Jie turi kažkur integruotis suxujarins muslimus ir toleu sau ramei gyvens

MARIJONAS

Net Jėzaus Kristaus nubausti šitie zydiški savanaudžiai parazitai ir toliau lipa ant galvos svetimoms musulmoniškoms valstybėms.A.Blinkenai,baikite niekint,išnaudot ir žudyt kitų tautų žmones,užvaldydami jų žemes ir ten apgyvendindami savo žydiją.Traukitės iš svetimų valstybių ir nebūsite už tai žeminami ir niekinami.Gal ir Dievas Jums atleis Jūsų žudikiškas nuodėmes ,jeigu vieną kartą suprasite,kad reikia patiems užsidirbti,o nesinaudoti savo godumu ir savivale.Pasišaukite atgal į amerikę,žydiją visus vienalyčius iškrypėlius sorošinius.Prabuskite pagaliau niekadėjai ---kėgėbistiniai nusmurgėliai.

Faktas

Žydai okupantai ir civilių žudikai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS