Britų karalienė pasveikino hercogienę Meghan su 40-uoju gimtadieniu | KaunoDiena.lt

BRITŲ KARALIENĖ PASVEIKINO HERCOGIENĘ MEGHAN SU 40-UOJU GIMTADIENIU

Britų karalienė Elžbieta II pasveikino hercogienę Meghan su 40-uoju gimtadieniu. Kartu su linkėjimais karališkieji rūmai savo tviterio paskyroje trečiadienį paskelbė kelias nuotraukas, kuriose Sasekso hercogienė, be kita ko, įamžinta greta monarchės.

Svainę tviteryje sveikino ir Harry‘io brolis Williamas su žmona Kate, kartu įdėdami nuotrauką, kurioje ji nufotografuota paplūdimyje su havajietiška girlianda.

Meghan ir princo Harry‘io santykiai su karališkąja šeima po poros persikėlimo į JAV praėjusiais metais laikomi įtemptais. Įtampą dar labiau paaštrino kaltinimai rasizmu ir nepakankama parama, kuriuos jie pareiškė daug dėmesio sulaukusiame televizijos interviu.

Meghan ir Harry‘is kartu su dvejų metukų sūneliu Archie ir tik prieš kelias savaites gimusia dukrele Lilibet Diana gyvena Kalifornijoje. Vardo parinkimą mažylei daugelis interpretavo kaip taikos signalą Londono kryptimi. Karalienė Elžbieta II vaikystėje buvo vadinama Lilibet. Diana yra Harry‘io velionės motinos vardas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tiesa

Geltona spalva reiškia neapykanta,vadinasi karalienė apsirengusį tokia spalva, rūbai ir veido išraiška rodo pyktį ir priverstinį susitikimą.

o

ateina pats laikas naikint monarchija kaip ta padare prancuzai pris 100 virs m nu.kirsdino nes visas blogis butent is ju sklinda o si ir itakoja visa sia polititampa kustoma jos vasalu bei marioneciu ju iremintu planetai uzvaldyt kas kanadoje bei australijoje darosi o tai jos kolonijos ir ssis genocidas tikraja prasme daug ka pasako is kur sklinda visa sis blogi/s ?======

puiku ir

malonu girdeti,Meghan nieko blogo nepadare nei karalienei Elzbietai || ,nei visai karaliskai giminei.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS