Buvęs „apsišaukėliškų respublikų“ lyderis išpranašavo V. Putino likimą | KaunoDiena.lt

BUVĘS „APSIŠAUKĖLIŠKŲ RESPUBLIKŲ“ LYDERIS IŠPRANAŠAVO V. PUTINO LIKIMĄ

  • 0

Teroristas ir buvęs „DPR“ (niekieno nepripažintų Donecko ir Luhansko „liaudies respublikų“ – aut past.) lyderis Igoris Strelkovas-Girkinas pranašauja Rusijos žlugimą. Jis taip pat įsitikinęs, kad Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino laukia Muamaro Kadhafi likimas, skelbia UNIAN.

I. Strelkovas-Girkinas piktinosi FSB neveiklumu, kuris paleidžia „nusikaltėlius“, turinčius antikarinę poziciją už Rusijos Federacijos ribų, ypač šou vedėją Ivaną Urgantą.

„Jis grįžo čia (Rusijoje – UNIAN) parduoti savo turto. Niekas net nebando jo suimti. Tai irgi klausimas FSB ir vidaus reikalų ministerijai, prokuratūrai. Jei to neįvyks, V. Putinui geriausiu atveju baigsis kaip Slobodanui Miloševičiui (buvusiam Serbijos prezidentui, laikomam vienu iš kruvinų įvykių Jugoslavijoje kaltininkų. Jis mirė Hagos tribunolo kalėjime – aut. past.). O blogiausiu atveju – kaip Muammarui Kadafiui (Libijos lyderiui, kuris mirė nuo žaizdos kojoje ir galvoje per pilietinį karą – aut. past.). Bet, deja, jis to nepadarys pats, visa šalis baigsis su juo. Rusija panaši į Libiją, kur visi kovoja prieš visus“, – kalbėjo jis.

I. Strelkovas-Girkinas taip pat pridūrė, kad Rusijos priešas yra šaltis. Jis gali atnešti tiek aukų, kiek joks kitas karas neįvertina.

Anksčiau buvęs „DPR“ lyderis pripažino  blogėjančią rusų įsibrovėlių  padėtį Chersono-Nikolajevo kryptimi.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, likimas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS