Buvęs FTB direktoriaus pavaduotojas: D. Trumpas tikėjo V. Putinu, o ne savo žvalgyba | KaunoDiena.lt

BUVĘS FTB DIREKTORIAUS PAVADUOTOJAS: D. TRUMPAS TIKĖJO V. PUTINU, O NE SAVO ŽVALGYBA

  • 1

Buvęs Federalinio tyrimų biuro (FTB) direktoriaus pavaduotojas Andrew McCabe'as (Endrius Makeibas) per sekmadienį transliuotą interviu pareiškė, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) nepatikėjo savo žvalgybininkų išvadoms, jog Šiaurės Korėja turi raketų, galinčių pasiekti Jungtinių Valstijų teritoriją, nes šią informaciją esą paneigė Rusijos lyderis Vladimiras Putinas.

„Žvalgybos atstovai per pasitarimą sakė, kad tai neatitinka nė vieno žvalgybos pranešimo ir mūsų vyriausybės turimos informacijos, o prezidentas atsakė: „Man tas pats. Tikiu Putinu“, – pareiškė A. McCabe'as televizijai CBS.

Buvęs FTB direktoriaus pavaduotojas sakė pats dalyvavęs tame susitikime, į kurį prezidentas pakvietė žvalgybininkus, o D. Trumpo žodžiai jį „tiesiog pribloškė“.

„Skiriame daugybę laiko, jėgų ir energijos savo žvalgybos bendruomenės darbui, kad gautume informacijos, skirtos padėti priimti sprendimus žmogui, kuris galiausiai juos ir priima – Jungtinių Valstijų prezidentui. Todėl tiesiog pribloškė tai, kad susidūrėme su visišku netikėjimu tomis pastangomis, nenoru sužinoti tikrąją reikalų, su kuriais jam kasdien tenka susidurti, padėtį“, – kalbėjo A. McCabe'as.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tikejo

Ne putinu trumpas tikejo o savo zentu su dukra kurie priklauso zydu cbsbadnikam o ji viska ir sureguliavo ir galus nukapojo nerasit

SUSIJUSIOS NAUJIENOS