D. Trumpas atmeta kritiką, kad vietoj vizito į Lenkiją žaidė golfą | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS ATMETA KRITIKĄ, KAD VIETOJ VIZITO Į LENKIJĄ ŽAIDĖ GOLFĄ

  • 2

JAV prezidentas Donaldas Trumpas sureagavo į Londono mero Sadiqo Khano kritiką jo atžvilgiu. Šis pasišaipė, kad savo kelionę į Lenkiją atšaukęs D. Trumpas vietoj vizito pasirinko golfą.

„Nekompetentingam Londono merui S. Khanui užkliuvo, kad aš vakar greitai sužaidžiau golfo partiją“, - rašė D. Trumpas antradienį tviteryje. Jis esą turėtų geriau pasirūpinti nusikalstamumu Londone, kuris visiškai nekontroliuojamas. „Jis yra siaubingas meras ir neturėtų kištis į mūsų reikalus“, - piktinosi D. Trumpas.

Kartu jis pabrėžė žaidęs savo golfo aikštyne, o tai yra „labai pigu“. Jo pirmtakas Barackas Obama tuo tarpu esą golfo žaisti skraidęs į Havajus.

Dėl JAV link artėjančio uragano D. Trumpas atšaukė planuotą kelionę į Lenkiją. Čia jis sekmadienį Varšuvoje turėjo dalyvauti iškilmėse, skirtose Antrojo pasaulinio karo pradžiai paminėti. Vietoj savęs D. Trumpas į Lenkiją nusiuntė viceprezidentą Mike‘ą Pence‘ą – o pats ilgąjį savaitgalį keliskart buvo pastebėtas žaidžiantis golfą.

S. Khanas, dalyvavęs renginiuose Lenkijoje, savaitgalį pasišaipė, kad D. Trumpas golfo aikštyne labai užsiėmęs rūpesčiais dėl uragano.

D. Trumpas ir Londono meras jau kurį laiką kariauja verbalinį karą. JAV prezidentas reguliariai išvadina S. Khaną nekompetentingu miesto vadovus, kuris nesusitvarko su Londono problemomis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

To anonimas

Cia tik to prietrankos trampo deka,su visais pykstasi,bus kitas prezidentas tada viskas vel ok bus

Anonimas

O kas cia keisto? Negi yra tokiu naivuoliu kurie tiki, kad Amerikai rupi tokios says. Kas jai rupi, tai tik savo interesai. Ukrainos Pavyzdys ta parode, kai Amerika, Rusija ir Anglija pasirase sutarti, kuri ipareigojo jas issaugoti Ukrainos teritorini vientisuma mainais i atsisakyma branduolinio ginklo atsisakyma. Kuom viskas baigesi matome dabar. Tas pats butu ir su Nato. Baltijo's okupacijos atveju sansai lygis beveik 0,kad Amerika kariautu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS