D. Trumpas Jungtinėse Tautose: ateitis priklauso patriotams, o ne globalistams | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS JUNGTINĖSE TAUTOSE: ATEITIS PRIKLAUSO PATRIOTAMS, O NE GLOBALISTAMS

  • 11

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį sakydamas kalbą Jungtinėse Tautose vėl užsipuolė pasaulinę tvarką ir pareiškė, kad „globalistai“ nelaimės.

„Ateitis priklauso ne globalistams. Ateitis priklauso patriotams“, – sakė D. Trumpas.

„Ateitis priklauso suverenioms ir nepriklausomoms valstybėms, kurios gina savo piliečius, gerbia savo kaimynus ir jaučia pagarbą skirtumams, dėl kurių kiekviena šalis yra ypatinga ir unikali“, – teigė jis.

D. Trumpas perspėja Iraną

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį pareiškė, kad sankcijos Iranui bus griežtinamos toliau, jeigu Teheranas nenutrauks savo „fanatiško“ ginklavimosi  ir „agresijos“ Artimuosiuose Rytuose.

„Tikėdamasis išsivaduoti nuo sankcijų šis režimas didina savo įnirtingą ir [niekuo] neišprovokuotą agresiją“, – kalbėjo D. Trumpas Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje Niujorke.

„Tol, kol Iranas tęs savo grėsmingą elgesį, sankcijos nebus panaikintos – jos bus griežtinamos“, – pažadėjo JAV lyderis.

Tuo metu Prancūzija ir Vokietija siekia surengti istorinį JAV ir Irano lyderių susitikimą JT Generalinės Asamblėjos kuluaruose.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

...

Tai kad neprieštarauja tas Trampulis pats sau, tiesiog - VIRTUOZIŠKAI kitiems makaronus kabina; - ŠIURPU kiek čia naivuolių prisirinko! Nes juk nuo karinės jankių 'machinos' tik kolektyviai galima gintis - va, kažkada JAV 'sugromuliavo' Iraką (prieš tai Jugoslavijoje pasitreniravusios), dabar į Iraną kėsinas, o juk jei tos šalys būtų buvusios drauge, tai ir tos JAV sau tokio 'bespridelo' nebūtų leidusios. O juk kažkada BEVERTIS (neribotai spausdinamas) žalias popierėlis buvo 'ir Afrikoje doleris', dabar, susivienijus Europai ir sukūrus eurą, tas doleris TIK Afrikoje dar doleris. Taip kad: "Jūs, likęs pasaulis, sklaidykitės kad JAV dar kurį laiką galėtų klestėt".

..

Kad pats sau prieštarauja, pirma sako kad ateitis priklauso suverenioms valstybėms ir iškart ant Irano "važiuoja" kuri ir yra viena iš nedaugelio išlikusiu valstybiu kuri nešoka pagal globalistu dudelę...

?

Karas pasaulyjr vyksta kažkur kiekviena diena, Bet paklausiu Trampo, Putino atrodo, kad gali ir 3 pasaulinis jiems išeiti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS