D. Trumpas: noriu rinkimų labiau nei jūs | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS: NORIU RINKIMŲ LABIAU NEI JŪS

Sulaukęs daugybės kritikos dėl savo užuominos atidėti rinkimus, JAV prezidentas Donaldas Trumpas keičia poziciją, praneša agentūra „Reuters“.

„Aš noriu rinkimų ir rezultato daug labiau nei jūs, – pareiškė D. Trumpas ketvirtadienį žurnalistams Baltuosiuose rūmuose. – Aš nenoriu atidėti (rinkimų). Aš noriu rinkimų“.

Prieš tai prezidentas tviteryje pareiškė, kad leidus balsuoti paštu, „per 2020 metų rinkimus bus daugiausiai netikslumo ir pažeidimų istorijoje“. Jis klausė, ar nebūtų geriau atidėti rinkimų, „kol žmonės galės balsuoti korektiškai ir saugiai“.

Tokios užuominos sukėlė ne tik opozicijoje esančių demokratų, bet ir D. Trumpo respublikonų pasipriešinimą. Net senatorius ir D. Trumpo bendražygis Lindsey‘is Grahamas pareiškė: „Nemanau, kad galimas rinkimų atidėjimas yra gera idėja“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Lietuvis

Labai palaikau Trampą! Jis vienintelis JAV prezidentas, kuris gina žmonių interesus! O Džo Baidenui, jau senatvinė silpnaprotystė prasidėjusi, jis dažnai konferencijose nufilmuojamas, kaip pamiršta ką šneka...

Anonimas

Po truputi ir jav taps diktatura!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS