D. Trumpas pasiūlė „už išdavystę“ suimti apkaltos tyrimui vadovaujantį demokratą | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS PASIŪLĖ „UŽ IŠDAVYSTĘ“ SUIMTI APKALTOS TYRIMUI VADOVAUJANTĮ DEMOKRATĄ

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pirmadienį plūdosi prieš apkaltos tyrimui vadovaujantį demokratų atstovą ir pasiūlė jį suimti už išdavystę dėl to, kad šis D. Trumpą pavaizdavo kaip naudojantį mafijos vadeivos strategijas.

Adamas Schiffas, Atstovų rūmų Žvalgybos komiteto pirmininkas, praėjusią savaitę kongreso posėdį pradėjo apsimetęs prezidentu: jis kalbėjo tarsi mafijos vadas ir imitavo, kaip D. Trumpas spaudžia Ukrainos prezidentą tirti Joe'o Bideno veiklą.

Tokiu trumpu spektakliu A. Schiffas siekęs pabrėžti tai, kad D. Trumpo pokalbis telefonu su Volodymyru Zelenskiu liepos 25 d. buvo klasikinis mafijos atstovams būdingas šantažo pavyzdys. Tačiau Žvalgybos komiteto pirmininko elegesys buvo plačiai sukritikuotas konservatyvios žiniasklaidos.

D. Trumpas savo tviterio paskyroje pasmerkė šį A. Schiffo gestą ir rašė, jog tai buvęs „falsifikuotas ir siaubingas pareiškimas“. Prezidentas kaltino A. Schiffą, kad šis neteisingai pavaizdavo, kaip iš tikrųjų D. Trumpas elgėsi. A. Schiffas Kongresui ir JAV žmonėms perskaitė – esą iš konteksto ištraukė – būtent tą atkarpą, nors tai, prezidento teigimu, nebuvo svarbiausia skambučio V. Zelenskiui dalis.

„Tai neturi jokios sąsajos su tuo, ką sakiau skambučio metu. Suėmimą už išdavystę?“, – rašė D. Trumpas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

)))

Ne už ką. Bet už ko. Dabar labaaai madinga :-)))))

taip

pritariu tam jo teiginiui nes tie demonkratai tai jav politikos piktzaizde masonsionistu valdoma su tokiais kaip pompeo pedofilu globotojai ir kolegos.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS