D. Trumpas patvirtino turįs informacijos apie Kim Jong Uno sveikatą | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS PATVIRTINO TURĮS INFORMACIJOS APIE KIM JONG UNO SVEIKATĄ

JAV prezidentas Donaldas Trumpas, regis, patvirtino, kad Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas yra gyvas ir palinkėjo jam geros kloties, viešojoje erdvėje kilus gandams apie diktatoriaus sveikatą.

Paklaustas, ar turi naujos informacijos apie Kim Jong Uno sveikatą, D. Trumpas atsakė teigiamai: „Taip, labai gerai žinau, bet dabar apie tai negaliu kalbėti. Tiesiog linkiu jam geros kloties.“

„Tikiuosi, kad jam viskas gerai. Žinau, kaip jam sekasi, sąlyginai kalbant“, – spaudos konferencijoje Baltuosiuose rūmuose sakė D. Trumpas.

Pasak jo, žiniasklaida „tikriausiai netolimoje ateityje išgirs“ apie Kim Jong Uną.

Gandai apie prastą Kim Jong Uno sveikatą kilo po to, kai balandžio 15 d. jis nedalyvavo Šiaurės Korėjos įkūrėjo, savo senelio Kim Il Sungo gimimo metinių iškilmėse. Kim Jong Unas viešumoje nesirodė nuo balandžio 11 d., kai pirmininkavo Darbininkų partijos politbiuro posėdyje. Balandžio 12 d. Šiaurės Korėjos žiniasklaida skelbė, kad lyderis apžiūrėjo kariuomenės naikintuvus.

Sekmadienį Pietų Korėjos prezidento Moon Jae-ino aukščiausio rango patarėjas patvirtino, kad Kim Jong Unas yra „gyvas ir sveikas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rolis

Kam idomu tas storulis koks jum skirtumas kur jis yra kajis daro ar nenusibodo

...,perSKAICIAU su IDOMUMU...,

is TO galima paSAKYTI...,DIDELI VYRAI ap KALBOM neUZSIIMA... TASKAS

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Trumpas protu, susiviendijo su tuo koreicu.Dar juo pasitikėjau,kol nepradėjo gydyt nuo koronės su dezinfekuojančiu skysčiu ir spindulevimu.Jis Amerikai tapo pavjingas,kaip ir Kimas Š.Korėjai.Toks tokį pažino.Senatvė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS