D. Trumpas savo inauguracijos šventėje nenori įžymybių | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS SAVO INAUGURACIJOS ŠVENTĖJE NENORI ĮŽYMYBIŲ

  • 1

Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pareiškė norintis, kad jo inauguracijos ceremonijoje dalyvautų „žmonės“, o ne žvaigždės, ir griežtai sukritikavo „vadinamąsias sąrašo „A“ įžymybes“, kurios, jo teigimu, veržiasi į sausio 20 dieną vyksiantį iškilmingą renginį.

Ketvirtadienį vėlai vakare D.Trumpas pažėrė kritikos įžymybėms, kurios rėmė jo varžovės, demokratų kandidatės Hillary Clinton (Hilari Klinton) kampaniją, „Twitter“ parašęs: „Vadinamosios sąrašo „A“ įžymybės visos nori bilietų į inauguraciją, bet žiūrėkit, ką jos padarė dėl Hillary. NIEKO. Aš noriu ŽMONIŲ!“

Šioje žinutėje jis jokių konkrečių įžymybių, norinčių dalyvauti jo inauguracijoje, nepaminėjo.

D.Trumpo pereinamojo laikotarpio komanda kol kas yra paskelbusi tik kelių atlikėjų, kurie pasirodys per jo inauguracijos renginius, vardus. Mormonų bažnyčios choras ir pramogų komplekso „Radio City“ šokio grupė „The Rockettes“ ketvirtadienį paskelbė, kad koncertuos per prezidento inauguraciją.

360 narių savanorių choras yra dainavęs ir per kelių kitų prezidentų, tarp jų – George'o Busho (Džordžo Bušo), George'o W.Busho (Džordžo V.Bušo) ir Ronaldo Reagano (Ronaldo Reigano), inauguracijas.

Roko grupė „The Beach Boys“ ketvirtadienį taip pat patvirtino, kad jų buvo paprašyta koncertuoti, tačiau jos atstovas sakė, kad jie dar neapsisprendė, nes sausį jų darbotvarkė labai intensyvi.

Anksčiau šį mėnesį D.Trumpo inauguracijos komitetas paskelbė, kad šalies himną per ceremoniją sugiedos televizijos šou „America's Got Talent“ žvaigždė Jackie Evancho (Džeki Evančo).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

susidomejes

O bunke salciute ir olelele pupytes bus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS