D. Trumpo higienos taisyklės: jei kas nors čiaudi, aš mėginu dingti | KaunoDiena.lt

D. TRUMPO HIGIENOS TAISYKLĖS: JEI KAS NORS ČIAUDI, AŠ MĖGINU DINGTI

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, kad kasdien paiso higienos taisyklių ir patarė tą patį daryti žurnalistams. Jis ir taip dažnai plauna rankas, „kaip tikriausiai girdėjote“, – kalbėjo prezidentas trečiadienį spaudos konferencijoje Baltuosiuose rūmuose.

„Jei kas nors čiaudi, aš mėginu dingti“, – toliau dėstė D. Trumpas. Jis papasakojo apie neseniai įvykusį savo susitikimą su pažįstamu. „Jis mane apkabina. Aš klausiu: ar tu gerai jautiesi? Jis sako: ne, man aukšta temperatūra ir sunkus gripas. Ir jis apkabina mane ir bučiuoja“, – piešė D. Trumpas situaciją ir imitavo savo pažįstamą. Kad neužsikrėstų, jis esą iš karto atsisveikinęs. „Aš pasakiau: atsiprašau. Ir nuėjau. Ir pradėjau plautis rankas“, – tęsė prezidentas.

D. Trumpas patarė žurnalistams taip pat kuo dažniau plautis rankas. „Būkite švarūs, – teigė jis. – Jūs neturite būtinai liesti visų turėklų, jei tai nėra reikalinga“.

D. Trumpas spaudos konferencijoje kartu pabrėžė, kad užsikrėtimo koronavirusu rizika JAV yra maža. Šalis yra „labai, labai“ gerai pasiruošusi, sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o

jei trumpai tai suserga daugiausia ypac sterilus asmenys nes ju imunitetas neapsaugotas geruju bakteriju ir atprates kovot viskas normo vietoje turi buti daugiau cesnako pipiru svogunu ir kt astriu prieskoniu o alkoholikai nepersala o virusai nuo ju salinasi.....

Amerika Amerika ...

Nu i prez

....TRUMPai ,drūtai

.......TRUMPai ,drūtai arba buitiškai ....amerika hm..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS