E. Musko kompanijų vadovai teigia kartu su juo vartoję narkotikus: nesinorėjo nuvilti | KaunoDiena.lt

E. MUSKO KOMPANIJŲ VADOVAI TEIGIA KARTU SU JUO VARTOJĘ NARKOTIKUS: NESINORĖJO NUVILTI

Aukščiausi „Tesla“ ir „Space X“ kompanijų vadovai kartu su Elonu Musku vartojo narkotikus, bijodami jį ... nuvilti. Apie tai pranešė „Wall Street Journal“ („WSJ“), remdamasis šaltiniais.

Žurnalistų teigimu, E. Muskas esą vartojo narkotikus kartu su „Tesla“ valdybos nariu ir vienu iš „Airbnb“ įkūrėjų Joe Gebbia, su buvusiais „Tesla“ valdybos nariais Stivu Jarvetsonu ir Antonio Gracias bei savo broliu Kimbalu.

Leidinys rašoma apie tai, kad „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovai anksčiau privačiuose vakarėliuose esą vartojo LSD, kokainą ir kitus narkotikus. Po skandalingos publikacijos E. Musko advokatas Alexas Spiro pažymėjo, kad jo klientas reguliariai atlieka narkotikų testus ir visada buvo švarus. Pats milijardierius į publikaciją sureagavo savo „X“(„Twitter“) paskyroje. Žinomas vyras rašė, kad tikrai vartotų narkotikus, jei tik tai galėtų pagerinti jo rezultatus.

Šį kartą „WSJ“ teigia, kad kai kurie valdybos nariai dalyvavo vakarėliuose su E. Musku ir taip pat neva vartojo draudžiamų medžiagų, kad neprarastų socialinio kapitalo.

„E. Musko sukurtoje kultūroje kai kurie jo draugai, įskaitant valdybos narius, jaučiasi įpareigoti kartu su juo vartoti narkotikus, nes, kai kurių teigimu, priešingu atveju jie gali įskaudinti milijardierių, kuris jiems leido uždirbti daug pinigų. Jie taip pat nenori rizikuoti prarasti socialinio kapitalo, įgyto būnant šalia E. Musko. Kai kuriems iš jų tai prilygsta buvimui šalia karaliaus“, – rašoma straipsnyje.

E. Muskas ir jo advokatas šios informacijos nekomentavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

joo

ir sitas apsinarkosines persona sprendzia zmoniu likimus!! apgailetina

Butaforija

Jau laikas būtų pagalvoti apie šito... izoliavimą.

Bliamba :) kaip viskas elementaru

dėl prioritetų :) Armonaitės " laisvūnų " partijūkštė už " mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimą " turbūt irgi dėl to , kad nenuvilti galimo investuotojo ? :) ___Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė norėtų, kad Lietuvos intensyvus bendradarbiavimas su JAV kosmoso bendrove „SpaceX“ augtų ir stiprėtų .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS