ES žada visą įmanomą pagalbą savo narėms „Brexit“ be sutarties atveju | KaunoDiena.lt

ES ŽADA VISĄ ĮMANOMĄ PAGALBĄ SAVO NARĖMS „BREXIT“ BE SUTARTIES ATVEJU

  • 4

Europos Sąjunga pagal išgales teiks pagalbą savo narėms, labiausiai nukentėsiančioms, jeigu Jungtinė Karalystė iš bloko išstotų be jokio susitarimo dėl tolesnių santykių, pirmadienį pranešė Europos Komisijos atstovė Natasha Bertaud (Nataša Berto).

„Kaip skelbėme ir anksčiau, jeigu susitarimo nebus, aišku, kad Europos Sąjunga palaikys valstybes nares, labiausiai nukentėsiančias dėl tokio pobūdžio padėties“, – per spaudos konferenciją Briuselyje sakė N. Bertaud.

Pasak jos, ES analizuoja savo fondus ir programas, kurias būtų galima panaudoti susiklosčius tokiam scenarijui, „juolab jeigu Jungtinė Karalystė nesumokės savo dalies į [ES] biudžetą“.

Tačiau N. Bertaud pažymėjo, kad Bendrija neįstengs visiškai kompensuoti didelės žalos bloko narių ekonomikoms, kurią gali sukelti „Brexit“ be sutarties.

Atstovė priminė, kad Europos Komisija jau yra paskelbusi ataskaitą apie savo pasiruošimus „Brexit“ ir kad joje išdėstyti visi prognozuojami scenarijai.

Paklausta apie galimas derybas dėl „Brexit“ su būsima nauja Didžiosios Britanijos vyriausybe, ji sakė, kad Briuselis yra nusiteikęs bendradarbiauti su bet kokia nauja šios šalies vadovybe.

„Šiuo metu nesame gavę jokių prašymų rengti tolius pasitarimus. Aišku, būsime jiems pasiruošę. Tačiau reikia, kad toks prašymas pirmiausiai būtų pateiktas“, – sakė N. Bertaud.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Lydia

Aš turėjau rimtų problemų su savo vyru, ir tai lėmė tai, kad jis išsikraustė į butą pas savo draugus. Viskas pasidarė dar blogiau, nes jis dažnai pradėjo eiti į barus ir striptizo klubus su draugais, pasigerti ir išeiti. Jis visada grasino man telefonu, kai man paskambins dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė draugai. Aš myliu jį ir mes buvome kartu 8 metus prieš staigų pasikeitimą, negalėjau pastoti ir sužinojau, kad tai mano kaltė. Buvau tokia liūdna ir nusivylusi, kol vieną dieną naršiau internete ir pamačiau ponią, kuri dalijasi liudijimu apie galingą riterių rašybą DR, SUNNY, kuri padėjo jai atgabenti savo vyrą su burtu, todėl nusprendžiau tai suteikti. pabandyti taip pat ir aš susisiekiau su DR. SUNNY el. Paštu drsunnydsolution1@gmail.com ir aš jam ir DR paaiškinau visas mano problemas. SUNNY man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemas, mano vyras grįš namo ir DR. SUNNY taip pat man pasakė, kad jis taip pat gali priversti pastoti. Jis taip

...

TIK Litxit tą ES sugriaus.

Nuomone

Jokio normalaus isstojimo is ES puses negali buti.Istojai ir buk malonus nekvailioti,O isstoti su baisiom pasekmem. tik.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS