Estija pratęsė skrydžių į aštuonias šalis draudimą | KaunoDiena.lt

ESTIJA PRATĘSĖ SKRYDŽIŲ Į AŠTUONIAS ŠALIS DRAUDIMĄ

Estijos vyriausybė pratęsė iki rugpjūčio 31 d. tiesioginio oro susisiekimo su aštuoniomis šalimis, kuriose gresia didelė užsikrėtimo koronavirusu rizika, apribojimus. Tai pirmadienį pranešė Estijos ekonomikos ir infrastruktūros ministras Taavis Aasas.

„Pastarosiomis savaitėmis daugelyje šalių atsirado naujų koronaviruso židinių, – cituoja jį portalas ERR. – Todėl mes nusprendėme pratęsti apribojimų galiojimą visam mėnesiui, o ne svarstyti juos kas dvi savaites. Tai taip pat leis geriau planuoti aviacijos kompanijų veiklą“.

Kaip pažymima pranešime, tiesioginiai skrydžiai uždrausti į Bulgariją, Ispaniją, Kroatiją, Liuksemburgą, Portugaliją, Rumuniją, Rusiją ir Švediją. Užsikrėtimo koronavirusu riziką šiose šalyse Estijos vyriausybė laiko didele, kadangi dvi pastarąsias savaites ten infekuotųjų prieaugis sudarė daugiau kaip 25 žmones 100 tūkst. gyventojų.

Estijoje iki šiol nustatyti 2 033 užsikrėtimo Covid-19 atvejai, mirė 69 pacientai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Estija visada buvo išskirtinė,net tarybiniais metais ten nelaužė liežuvio ir nekalbėjo rusiškai.Ekonomiškai stipriausi,ir demokratiškiausia savo piliečiams.

Ho ho ho !

Estija ją ja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS