Estijos ir Latvijos vadovai dėl A. Navalno mirties kaltina Rusiją | KaunoDiena.lt

ESTIJOS IR LATVIJOS VADOVAI DĖL A. NAVALNO MIRTIES KALTINA RUSIJĄ

  • 5

Maskvai paskelbus apie žymiausio Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno mirtį, Estijos ministrė pirmininkė Kaja Kallas (Kaja Kalas) penktadienį pavadino Rusijos valdžią niekšišku režimu.

„Aleksejaus Navalno mirtis yra dar vienas tamsus priminimas, su kokiu niekšišku režimu turime reikalų ir kodėl Rusija bei visi atsakingi asmenys turi būti patraukti atsakomybėn už kiekvieną savo nusikaltimą“, – socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“) parašė K. Kallas, kuri anksčiau šią savaitę buvo įtraukta į Kremliaus ieškomų asmenų sąrašą.

Latvijos prezidentas Edgaras Rinkevičius penktadienį pareiškė, kad Rusijos opozicijos lyderį Aleksejų Navalną žiauriai nužudė Kremlius.

Rusijos federalinė įkalinimo įstaigų tarnyba pranešė, kad 47 metų A. Navalnas mirė penktadienį vienoje Arkties pataisos kolonijoje, kur turėjo atlikti 19 metų laisvės atėmimo bausmę.

„Jį ką tik žiauriai nužudė Kremlius. Tai faktas ir šį dalyką apie tikrąją dabartinio Rusijos režimo prigimtį reikia žinoti“, – parašė E. Rinkevičius socialiniame tinkle „X“.

Latvijos valstybės vadovas taip pat pareiškė užuojautą A. Navalno šeimai ir draugams.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vanga

Artėja kremliaus fašistinių banditų gaujos krachas, artėja... :D

Tik juokas ima...

Kaip greitai menkaverčiai šuniukai išlindo iš visų būdų paloti. Įdomiausiai, kad patys neturi JOKIŲ įrodymų ar faktų. Svarbiausiai atlikti savo pareigą; au, au, au, au ir atgal - būdon....

kodėl tyli kuliamoji

kad jankiai bombina šalis kuriose tris jankių okupantus utilizavo? Ne amerikėj gi o savo namuose. Susirinkit savo išsigimėlius iš okupuotų šalių ir valinkit į atliekyno jungtinius savartynus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS