G. Armani ragina mados tendencijas diktuojančią Britaniją pasilikti ES | KaunoDiena.lt

G. ARMANI RAGINA MADOS TENDENCIJAS DIKTUOJANČIĄ BRITANIJĄ PASILIKTI ES

  • 5

Giorgio Armani (Džordžas Armanis) ragina Britaniją pasilikti Europos Sąjungoje, perspėdamas, kad Bendrijai bus sunkiau be britų įtakos mados ir dizaino tendencijoms.

„Aš pasisakau už Britanijos pasilikimą Europoje, – sakė legendinis italų dizaineris Milane, kuriame antradienį baigėsi vyrų mados savaitė, per kurią buvo pristatyta G.Armani 2016 metų pavasario -vasaros kolekcija.

„Ši sala yra Europos dalis, ir man Anglija visada buvo avangardinė Europos dalis – gabalėlis, kuris juda, vystosi, visada pirmas pateikia ką nors ekscentriško ir duoda erdvės menui“, – kalbėjo dizaineris.

Britanijai tenka gana kuklus vaidmuo Europos mados pramonėje, kalbant apie gamybos ir pardavimų mastą, tačiau šalies muzikos žvaigždžių ir gatvės mados daro didelę įtaką ant podiumo demonstruojamiems įvairių mados kūrėjų darbams.

Britų dizainerių galima rasti garsiausiuose Europos madų namuose, o Londono mados mokyklos pritraukia talentus iš viso pasaulio.

Britanijoje įsikūrusių dizainerių apklausa, kurią neseniai atliko Britų mados taryba, parodė, kad 90 procentų apklaustųjų pasisako už Britanijos pasilikimą Europos Sąjungoje, nes jos pasitraukimas apsunkintų jų gaminių eksportą ir sumažintų užsienio studentų skaičių dėl sugriežtintos vizų išdavimo tvarkos.

Vivienne Westwood (Vivjen Vestvud), turbūt viena novatoriškiausių britų dizainerių, apie kurias kalbėjo G.Armani, sakė, kad būtų „visiška tragedija“, jeigu Britanija pasitrauktų iš Bendrijos.

„Man bjauru, kad mes galime pasitraukti, – sakė 75 metų menininkė, išsikovojusi pripažinimą savo pankiško stiliaus darbais. – Man gėda dėl to, kas vyksta Anglijoje. Tai siaubinga“.

„Mes kariavome dviejuose pasauliniuose karuose, kad pasiektumėme tą bendradarbiavimą ir vienybę, o dabar lyg ir kiekvienas eina sau“, – pridūrė V.Westwood.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Azija

Siaip didzioji dauguma garsiu etikeciu rubu yra siuvama Azijos salyse, bet tai nereiskia, kad jie blogos kokybes. Tai ne rusio siuvyklos, kur rubai siunciami i Gariunus ir t.t.

DJ

chakeriai veikia gadindami komentaro tekstą !

DJ papildyta

nors galima žymiai paprasčiau rengtis ir daug pigiau nei su jūsų pederastų brangių šlamštų pagamintų Kinijoje !.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS