Graikija atnaujina skrydžius į turistų pamėgtas salas | KaunoDiena.lt

GRAIKIJA ATNAUJINA SKRYDŽIUS Į TURISTŲ PAMĖGTAS SALAS

Graikija nuo trečiadienio atnaujino skrydžius į turistų pamėgtas salas, skubėdama atgaivinti šaliai itin svarbų turizmą.

Graikijos oro uostų valdytoja „Fraport“ teigė, kad į 14 regioninių oro uostų Korfu, Santorinio, Mikono, Rodo ir Kretos salose planuojama surengti per 100 skrydžių.

Nuo šiol visi Graikijos oro uostai priims tarptautinius skrydžius, o į Patrų ir Igumenicos uostus vėl plauks keltai iš Italijos.

Atvykę turistai turės užpildyti klausimyną, kuriame turės pateikti šalį, iš kurios atvyko, ir kitas šalis, per kurias keliavo pastarąsias 15 dienų. Užpildžius klausimyną jiems bus suteikiamas brūkšninis kodas. Atvykėliai, kuriems bus atliktas koronaviruso testas, turės saviizoliuotis klausimyne nurodytoje vietoje.

„Tai bus labai sudėtingas turizmo sezonas. Darysime viską kiek įmanoma geriau“, – Vyriausybei šią savaitę sakė premjeras Kyriakas Mitsotakis.

Antradienį Graikijos turizmo ministras Harry'is Theoharisas pasirašė susitarimą su Vokietijos kelionių organizatoriumi TUI, pagal kurį siekiama, kad šiemet TUI į Graikiją atskraidintų bent 50 proc. pernai atskraidintų turistų skaičiaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS