Graikijos premjeras kaltina Makedoniją begėdišku elgesiu su migrantais | KaunoDiena.lt

GRAIKIJOS PREMJERAS KALTINA MAKEDONIJĄ BEGĖDIŠKU ELGESIU SU MIGRANTAIS

  • 3

Graikijos ministras pirmininkas Aleksis Cipras (Alexis Tsipras) pirmadienį pareiškė, kad Makedonija daro gėdą Europai, „ašarinėmis dujomis ir guminėmis kulkomis“ stengdamasi išvaikyti šimtus Idomenio pasienio stovyklos migrantų, pamėginusių veržtis per sieną savaitgalį.

Makedonijos reakcija prieš „žmones, kurie nekelia grėsmės, nėra ginkluoti“, nedera europinei valstybei, sakė jis.

„Didelė gėda Europos bendruomenei ir šiai šaliai, kuri nori būti jos dalimi“, – pareiškė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tegu graikai tyli

Tas Graikijos premjeras tikras saracinas,nuo jo valstybės ir prasidėjo visa ta sumaištis,juk sienų graikai iš vis nesaugo.O gal čia jie darosi tokį biznį,o paskui reketuoja ES kaip turkai duokit pinigų.

vanga-

Kai per tavo valstybes siena verziasi MINIOS neaiskios kilmes zmoniu , norinciu tavo valstybei diktuoti savo norus, nesutinkanciu keltis i tam irengtas stovyklas, ten registruotis, prasytis prieglobscio, nurodinejantys , kad tuoj pat atidarytu siena, nes jie nori sia sali laikyti tranzitine, TAI KAIP JUOS VADINTI? PABEGELIAIS, KURIE DZIAUGIASI, KAI BET KAS JUOS PRIGLAUDZIA,ar AGRESORIAIS-ZALIAIS ZMOGELIUKAIS?

o akmenys

tai nėra ginklai? Iš kur ir kodėl Graikijos premjeras toks nuolaidus pabėgėliams, gal pradėjo svyruoti graikų pasipelnymo šaltinis - pabėgėliai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS