Harry ir Meghan pakviesti į Charleso III karūnavimą | KaunoDiena.lt

HARRY IR MEGHAN PAKVIESTI Į CHARLESO III KARŪNAVIMĄ

Princas Harry (Haris) ir jo žmona Meghan Markel (Megan Markl) buvo pakviesti į gegužę įvyksiančią karaliaus Charles III (Karolio III) karūnaciją, tačiau dar nenusprendė, ar joje dalyvaus, sakoma sekmadienį paskelbtuose pranešimuose.

Kalifornijoje gyvenanti pora, kuri, didėjant vidinei įtampai, 2020-aisiais pasitraukė iš britų monarchijos, „neseniai sulaukė elektroninės korespondencijos iš Jo Didenybės kanceliarijos dėl karūnavimo“, britų laikraščiui „Sunday Times“ sakė poros atstovas.

„Ar [Sasekso] kunigaikštis ir kunigaikštienė dalyvaus, šiuo metu neatskleisime“, – pridūrė jis, naudodamas jų oficialius titulus.

Bekingemo rūmai atsisakė komentuoti.

Pranešimas paskelbtas 38-erių Hariui vis labiau tolstant nuo tėvo, brolio princo Williamo (Viljamo) ir kitų šeimos narių. Apie pašlijusius šeimos santykius jis atsivėrė savo atsiminimų knygoje „Atsarginis“ (Spare), „Netflix“ platformos dokumentiniame seriale ir daugybėje interviu.

Vėliausiuose viešuose pasisakymuose šeštadienį princas, kaip pranešama, traumų padarinius gydančiam specialistui sakė, kad jau seniai jaučiasi šiek tiek kitoks nei kiti karališkosios šeimos nariai, yra kilęs iš „iširusios šeimos“ ir stengiasi neperduoti traumos savo vaikams.

Sausį paskelbtuose kontroversiškuose memuaruose jis teigė, kad per vieną ginčą dėl Meghan brolis jį užpuolė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Xxx

Kas įvyko karalienės šeimoje baisus dalykas.Išdavė žmona Dianą ,sake kad jis nemyli ,tai kodėl vedė ją, kodėl niekas neatsako.Užsakyta avarija pražudė vaikų motiną, dėl kurios psichologiškai nukentėjo vaikai ,. Daugiausia pažeista psichiką yra Hario,nes jus buvo mažesnis.Tevas visai abejingas buvo savo vaikams,jam nebuvo įdomu kaip kenčia vaikai.Kaip bebūtų,gal ir klaidų padarė Haris tačiau matosi kad jis negali atleisti tėvui dėl motinos netekties.Manau tėvas turėtų viešai pasakyti nuomonę apie sūnaus klaidas,gal nereikėjo viešinti ,pasakytų padariau gyvenime klaidą dėl kurios atleisti sau ir nes vaikai kentėjo.Atleidziu sūnau,mamos neprikelsime,metas susitaikyti visam laikui.Gal tuo ir baigtusi.Tai mano nuomonė ,bet tėvas turi kažką padaryti, kad susitaikytų.

tik

jei sis pridurkas negerbia savo mamos tai tik parodys monarhu gimines dviveidiskuma ?===

Siaubas

kosmaras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS