Holivudo žvaigždei T. Cruise – princo Viljamo pokštas: nesiskolink naujų sraigtasparnių | KaunoDiena.lt

HOLIVUDO ŽVAIGŽDEI T. CRUISE – PRINCO VILJAMO POKŠTAS: NESISKOLINK NAUJŲ SRAIGTASPARNIŲ

  • 1

Karaliaus Karolio III diagnozė dėl vėžio, panašu, šeimos nesuvienijo.

Milžiniškos karaliaus Karolio III projekcijos nušviečia Anglijos Ilio katedrą – britai čia užsuka pasimelsti už monarcho sveikatą.

„Norėtume patikinti karalių, meldžiamės už jį ir tuos, kas juo rūpinasi sveikstant. Meldžiamės ir už jo šeimos narius, kurie prisiima papildomų įsipareigojimų“, – kalbėjo katedros dekanas Mark Bonney.

Lankytojai teigė, kad jų mintys su 75-erių valdovu, kuris po padidėjusios prostatos operacijos, dabar kovoja ir su netikėtai aptiktu ankstyvos stadijos vėžiu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Dėl ligų karalius atrodo žmogiškesnis ir pažeidžiamesnis. Keista, bet pasijutau jam artimesnė, nors nebuvau didelė jo gerbėja“, – teigė britė Mary Hall.

„Tai paveikė visus. Linkime jam sveikatos, tikimės, kad greitai pasveiks“, – šnekėjo britė Anna Bennett.

Nors gydytojų prognozės monarchui optimistinės, nerimo yra.

„Baugoka, kas žino, kiek ilgai jis gyvens. Būtų labai gaila, jei viešpatavimas nutrūktų. Juk tiek dešimtmečių jis laukė sosto“, – sakė britas Alan Levy.

Panašu, ligos karališkoje šeimoje vienybės neatnešė. Iš Amerikos pas sergantį tėvą atskridęs sūnus Haris su juo pabendravo tik 45 minutes. Londone prabuvęs parą, išskrido namo į Kaliforniją, kur liko žmona su vaikais.

39-erių jaunėlis apsistojęs buvo ne rūmuose, o atskirai viešbutyje.

Pasak ekspertų, princo Haris toks trumpas vizitas rodo, kokie gilūs šeimos nesutarimai – hercogas grįžo į Los Andželą nepamatęs brolio Viljamo ir jo žmonos Kate, kuri irgi lovos patale – gyja po pilvo operacijos.

Šeimą persekiojant ligoms, karaliaus vyresnysis sūnus Viljamas grįžo prie karališkųjų pareigų. Vindzoro pilyje įteikęs ordinus, Londone dalyvavo greitosios pagalbos labdaringoje vakarienėje.

„Labai dėkojame už širdingas žinutes“, – tvirtino princas Viljamas.

41 metų sosto įpėdinis, viešai tautai dėkojo ir iš tribūnos: „Naudodamasis proga, norėčiau padėkoti už paramą Catherine ir tėvui, ypač pastarosiomis dienomis. Mums tai reiškia labai daug“.

Princas Viljamas, pats buvęs paramedikų sraigtasparnio pilotas, renginyje susitiko su kolegomis pilotais ir bendravo su svečiais, tarp kurių buvo ir Holivudo žvaigždė Tom Cruise. Beje, aktoriui princas skyrė ir taiklų pokštą.

„Tomai, jei neprieštarausi, kitam filmui „Neįmanoma misija“, nesiskolink naujų sraigtasparnių. Būtume dėkingi“, – teigė Viljamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Karmą ,kuri nesibaigs ,kol Haris bus atstumtas.Nebus gerovės ir sveikatos sergantiems dabar jų šeimoje.O brolis elgiasi labai negražiai neatleisdamas savo jaunesniajam Hariui.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS