Ispanija Kanarų salose įkurs laikinas stovyklas 7 tūkst. migrantų | KaunoDiena.lt

ISPANIJA KANARŲ SALOSE ĮKURS LAIKINAS STOVYKLAS 7 TŪKST. MIGRANTŲ

Ispanija žada įkurti laikinas stovyklas 7 tūkst. migrantų, smarkiai padaugėjus į Kanarų salas atvykstančių migrantų, penktadienį pranešė vyriausybė.

Taip pat planuojama didinti „Salvamento Maritimo“ pakrantės apsaugos ir gelbėjimo pajėgas. Tokiais būdais siekiama išspręsti krizę turistų pamėgtame salyne, kur nuo rugsėjo išsilaipino daugiau nei 12 tūkst. migrantų.

Migracijos ministras Jose Luisas Escriva plano detales atskleidė spaudos konferencijos Gran Kanarijoje metu, prieš tai jas aptaręs su regiono pareigūnais. Pastarieji ragina vyriausybę nedelsiant imtis veiksmų dėl augančio migrantų skaičiaus ir migracijos tarnybų regione apkrovos.

J. L. Escriva teigė, kad per kelias savaites „bus paruoštos palapinės ir laikinas apgyvendinimas 7 tūkst. migrantų“. Vėliau vyriausybė parengs ir kitas priemones.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Aruncikas

Kodel Tenerife?! Vargse sala! Tegu i La Gomero siuncia. Nors per arti, Daplauks kaip ziurkes. Jie is Afrikos isardytuose saldytuvuose dairkluoja.

Ko

Ko jus pykstat taigi zmones tik pailseti i ispanija atplauke kaip pailses reikia siusti namo

nieko sau

tuos veltedzius ir dykaduonius, kurie tik sugeba daugintis , reikia siusti atgal arba jei ju nei korona neveikia tai kelis sergancius integruoti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS