Ispanijos policija sulaikė 14 oro uosto darbuotojų dėl iš lagaminų dingusių daiktų | KaunoDiena.lt

ISPANIJOS POLICIJA SULAIKĖ 14 ORO UOSTO DARBUOTOJŲ DĖL IŠ LAGAMINŲ DINGUSIŲ DAIKTŲ

  • 2

Ispanijos policija penktadienį pranešė, kad 14 vieno iš pagrindinių turistus aptarnaujančių oro uostų darbuotojų buvo sulaikyti įtarus, kad jie vogė daiktus iš registruoto bagažo.

Policija paėmė, kaip įtariama, pavogtų daiktų už beveik 2 mln. eurų iš grupės darbuotojų didžiausiame Tenerifės oro uoste Ispanijos Kanarų salose, sakoma pranešime. Toje pačioje byloje atliekamas tyrimas dar 20 oro uosto darbuotojų atžvilgiu.

Pietų Tenerifės oro uoste per metus aptarnaujama apie 11 mln. keleivių, dauguma jų – europiečiai turistai, keliaujantys į malonaus klimato salas prie šiaurės vakarų Afrikos krantų.

Tyrimas pradėtas po to, kai padaugėjo keleivių skundų dėl iš jų bagažo dingusių daiktų, sakoma policijos pranešime.

Policijos teigimu, vagystės įvykdytos, kai lagaminai buvo kraunami į lėktuvo bagažo skyrių. Įtariami vagys bagažo skyriuje atidarydavo lagaminus, išimdavo vertingus daiktus ir vėl juos uždarydavo.

Pareigūnai paėmė 29 prabangius rankinius laikrodžius, 120 juvelyrinių dirbinių, 22 aukštos klasės mobiliuosius telefonus ir įvairius elektroninius prietaisus. Policija mano, kad įtariamieji daugelį kitų daiktų pardavė internetu arba vietos parduotuvėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Be abejo

Tai buvo grynakraujei ispanai

Arijas

Parskridau is Amsterdamo, tai patikroje vieni juodukai. Bet matosi dar neseniai nuo palmes nulipe... Dar pries 10 metu baltieji dirbo. Zodziu, jei sita iskrypeliu politika ES tesis, baltieji isnyks kaip dumas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS