Įtampa auga: Rusijos kariuomenė tikriausiai modernizuoja savo objektus Kaliningrade | KaunoDiena.lt

ĮTAMPA AUGA: RUSIJOS KARIUOMENĖ TIKRIAUSIAI MODERNIZUOJA SAVO OBJEKTUS KALININGRADE

  • 10

JAV naujienų televizija CNN paskelbė iš palydovų padarytų nuotraukų, esą rodančių, kad Rusijos kariuomenė vykdo reikšmingą modernizaciją mažiausiai keturiuose objektuose šalia Karaliaučiaus miesto.

Be to, televizija nurodė gavusi duomenų, kad Kaliningrado srityje buvo renovuotas bunkeris, skirtas laikyti branduoliniams užtaisams.

CNN gautos palydovinės nuotraukos buvo padarytos Izraelyje įsikūrusios bendrovės „ImageSat International“ nuo liepos 19-osios iki spalio 1-osios.

Dar viena nuotraukų grupė rodo, kad Rusija nuo liepos Primorsko miesto apylinkėse pradėjo statyti 40 naujų bunkerių, sakoma CNN pranešime.

Televizija pridūrė, kad tikriausiai yra modernizuojamos ir Čkalovsko oro pajėgų bazės teritorijoje esantys objektai bei karinis objektas Įsrutyje (Černiachovske), kur vasarį buvo dislokuotos mažo nuotolio balistinės raketos „Iskander“, galinčios nešti branduolines kovines galvutes.

CNN pabrėžė, kad Rusijos kariškiai neatsiliepė į prašymą pakomentuoti medžiagą, atskleidžiančią numanomus modernizacijos darbus Kaliningrado srities kariniuose objektuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Algimantas

Tu ne Vytautas, o vycka. Trylika tūkstančių nužudytų ukrainiečių, Pusantro šimto tūkstančio nužudytų sirų rusų rankomis tau sukelia begalinį džiaugsmą?

Zelemunčikas

Yes BNS,man tarp kojų įtampa jau taip auga,taip auga,kad nori nenori propogandos prostitutėms reiks mokėti.

Anonimas

tu ne vytas o vitia,tuman abman,viskas matosi ponas VITIA,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS