Izraelio gynybos ministras: po karo Gazos Ruožą valdys palestiniečiai | KaunoDiena.lt

IZRAELIO GYNYBOS MINISTRAS: PO KARO GAZOS RUOŽĄ VALDYS PALESTINIEČIAI

  • 6

Pasibaigus „Hamas“ karui su Izraeliu Gazos Ruožą valdys palestiniečiai, pirmadienį pareiškė Izraelio gynybos ministras Yoavas Gallantas (Joavas Galantas).

„Gazos Ruože gyvena palestiniečiai, todėl ateityje jį valdys palestiniečiai. Būsimoji Gazos vyriausybė turi išaugti iš Gazos Ruožo, – spaudos konferencijoje sakė Y. Gallantas. – Pasibaigus karui karinės grėsmės iš Gazos nebus. „Hamas“ negalės valdyti ir veikti kaip karinė jėga Gazos Ruože.“

Jis pridūrė, kad būsimoji vyriausybė bus civilinė alternatyva, tačiau tvirtino, kad Izraelio pajėgos turės veikimo laisvę, kuria bus siekiama apsaugoti Izraelio piliečius.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Laisvę palestinai - lauk agresorius iš okupuotų žemių.

NEPUDRUOK SMEGENŲ, ŽYDIŠKA MORDA

Niekam ne paslaptis, kad žydų teroristai ne tik negražina užgrobtas žemes, bet ir toliau skverbiasi į Palestinos teritoriją.

ONTĖ>pastebėjimui

Kaip žydai iš Lenkijos ir Lietuvos galėjo bėgti į Izraelį, esant nacizmui. Tik 1945 metais, nugalėjus nacizmą, žydai bėgo į Izraelį. Gerbiamasis, musulmonai žydus priėmė ne su džiausmu. Izraelio valstybės nei viena musulmoniška šalis nepripažino. Žydai kariavo, mušė musulmonus į vienus vartus, pastatydami tuos rėksnius į savo vietą. Žydai atsipalaidavo ir dabar Izraelio valdžioje kaltina vieni kitus, bet jau po laiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS