Į ligoninę skubiai nuvežtas Izraelio premjeras B. Netanyahu sako, kad jaučiasi labai gerai | KaunoDiena.lt

Į LIGONINĘ SKUBIAI NUVEŽTAS IZRAELIO PREMJERAS B. NETANYAHU SAKO, KAD JAUČIASI LABAI GERAI

  • 3

Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) šeštadienį pareiškė, kad jaučiasi labai gerai, nors kiek anksčiau buvo skubiai nuvežtas į ligoninę – pasak gydytojų, greičiausiai dėl dehidratacijos.

B. Netanyahu biuras anksčiau paskelbtame pranešime nurodė, kad ministras pirmininkas buvo paguldytas į ligoninę po to, kai pajuto „lengvą galvos svaigimą“.

Pasak biuro, ankstesnę kaitrią dieną jis praleido prie Galilėjos ežero – populiarios atostogų vietos Izraelio šiaurėje. Atlikus virtinę medicininių tyrimų, pirminis gydytojų vertinimas yra dehidratacija.

Vėliau šeštadienį B. Netanyahu iš ligoninės paskelbė vaizdo pranešimą, kuriame šypsodamasis papasakojo, kad penktadienį buvo saulėje be galvos apdangalo ir be vandens. 

„Nelabai gera mintis“, – sakė jis.

„Ačiū Dievui, jaučiuosi labai gerai“, – pridūrė jis, padėkojęs Izraelio Šebos ligoninės medikų komandai ir visuomenei už palaikymo žinutes.

Jis taip pat sakė turįs vieną prašymą – kad žmonės gertų vandenį ir saugiai elgtųsi alinančio vasaros karščio sąlygomis.

Izraelį šiuo metu alina vasaros karščio banga, o oro temperatūra viršija 30 laipsnių Celsijaus.

B. Netanyahu yra ilgiausiai pareigas einantis Izraelio ministras pirmininkas, šiame poste išbuvęs iš viso daugiau kaip 15 metų.

Dabartinė jo vadovaujama kraštutinių dešiniųjų vyriausybė, kurią sudaro religinių ir ultranacionalistinių partijų atstovai, pradėjo darbą praėjusių metų gruodį.

B. Netanjahu sveikata, kaip kalbama, iš esmės yra gera, nors pernai spalį jis buvo trumpam paguldytas į ligoninę po to, kai pasijuto blogai per maldas Jom Kipuro dieną, kai žydai laikosi pasninko.

Izraelio opozicijos lyderis Yairas Lapidas (Jairas Lapidas) B. Netanyahu palinkėjo „visiškai pasveikti ir geros sveikatos“. 

„Sveikite“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Y. Lapidas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Zydu fasistai ir SSininkai bande nunuodyti nes neklauso.

cha... kaip sakoma ;- ,,zyv zdarov, lezu bolnice ,

syt po gorla zrat chociu,,, [ gyvas sveikas, guliu ligoninej , viskuom jau sotus , tik est labai noriu ]

tai

KARMOS desnis neaplenkia betko kenkencio aplinkai i kuria 1 patenka zmones ...z=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS