Izraelio sveikatos apsaugos ministerija: „Pfizer“ skiepo efektyvumas siekia beveik 96 proc. | KaunoDiena.lt

IZRAELIO SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJA: „PFIZER“ SKIEPO EFEKTYVUMAS SIEKIA BEVEIK 96 PROC.

  • 12

Izraelio sveikatos apsaugos ministerija šeštadienį paskelbė, kad, remiantis naujausiais sparčios vakcinacijos programos duomenimis, „Pfizer/BioNTech“ skiepo nuo COVID-19 efektyvumas praėjus dviem savaitėms po antrosios dozės siekia 95,8 proc.

Izraelio vakcinacijos kampanija laikoma sparčiausia visame pasaulyje. Nuo praėjusių metų gruodžio apytiksliai 9 milijonus gyventojų turinčioje šalyje viena vakcinos doze jau paskiepyta apie 4,25 mln. žmonių, o visas dvi dozes jau gavo maždaug 2,88 mln. gyventojų.

Sveikatos apsaugos ministerija patikslino, kad „Pfizer/BioNTech“ vakcinos veiksmingumas prieš sunkią ligos formą yra 99,2 proc., o apsauga nuo koronaviruso sukeliamos mirties siekia 98,9 proc.

Ištyrus gyventojus praėjus savaitei po jiems suleistos pirmosios dozės, paaiškėjo, jog skiepo veiksmingumas prieš infekciją yra 91,9 proc., apsauga nuo sunkios ligos formos siekia 96,4 proc., o apsauga nuo COVID-19 sukeliamos mirties – 94,5 proc.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Špricas \\\\\.../////

Gal jau gana p---st smegenis.Pavertė bandomosiomis žiurkėmis ir dar tyčiojasi.

Visi

žmonės yra bankų vergai

))))

Šlykšti, supūvus, veidmainiška, parsidavusi ir šėtoniška ES, tai tik projektas mulkinti vergus, su tikslu, kad jie taptų naudingesni dar labiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS