J. Bidenas nutraukė savaitgalio kelionę, kad sugrįžtų į Baltuosius rūmus skubiems pasitarimams | KaunoDiena.lt

J. BIDENAS NUTRAUKĖ SAVAITGALIO KELIONĘ, KAD SUGRĮŽTŲ Į BALTUOSIUS RŪMUS SKUBIEMS PASITARIMAMS

  • 5

Padidėjus įtampai tarp Irano ir Izraelio, JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) šeštadienį nutraukė savaitgalio kelionę į Delaverą ir grįžta į Vašingtoną skubioms konsultacijoms dėl Artimųjų Rytų, pranešė Baltieji rūmai.

Iranas pažadėjo imtis atsakomųjų veiksmų po to, kai balandžio 1 d. per numanomą Izraelio smūgį buvo sulygintas su žeme Irano diplomatinis pastatas Damaske ir žuvo septyni elitinės Revoliucinės gvardijos nariai, įskaitant du generolus.

„Šiandien po pietų prezidentas grįžta į Baltuosius rūmus tartis su savo nacionalinio saugumo komanda dėl įvykių Artimuosiuose Rytuose“, – pranešė Baltieji rūmai.

J. Bidenas penktadienį sakė manąs, kad Iranas atsakomųjų veiksmų imsis „anksčiau, o ne vėliau“, o anksčiau šią savaitę jis teigė, kad Teheranas „grasina surengti didelę ataką“.

Pentagonas ketvirtadienį pranešė, kad JAV kariuomenės vadas Artimuosiuose Rytuose išvyko į Izraelį, kur su šalies kariuomenės pareigūnais tarėsi dėl grėsmių saugumui.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Okupantai degina

savo resursus.Rusų plebėjai džiūgauja netekdami tūkstančių savo padermės.Sėkmės ukrainiečiams.Ir kiniečiai ,po truputėlį užiminėja Sibirą.Kvaili ruskiai,savo durnumo ir imperinio šovinizmo įkaitai.

> Labai gerai

Greit Ukrainai bus paskirtas Lendlizas. Kremliaus fašistams pareina batai... Moskovijos narkomanas arkliagalvis jau Sibirą perrašė tikriems šeimininkams?

Labai gerai

daro kad ukrų benderovcų fašistam neskiria tų milijardų ,pagaliau RUSIJA greičiau baigs dubasinti tuos ukrų fašistus, Krym naš !!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS