J. Bidenas pažadėjo iškart imtis veiksmų dėl COVID-19 | KaunoDiena.lt

J. BIDENAS PAŽADĖJO IŠKART IMTIS VEIKSMŲ DĖL COVID-19

Demokratų kandidatas į JAV prezidentus Joe Bidenas penktadienį sakė, kad jei laimėtų Baltuosius rūmus, nešvaistytų laiko ir iškart imtųsi veiksmų dėl COVID-19 pandemijos.

„Noriu, kad visi žinotų, jog pačią pirmą dieną įgyvendinsime savo planą suvaldyti šį virusą“, – vėlų penktadienio vakarą sakė J. Bidenas savo gimtajame Vilmingtono mieste Delavero valstijoje.

Buvęs viceprezidentas išreiškė įsitikinimą, kad nugalės prezidentą Donaldą Trumpą, toliau tęsiantis antradienį prasidėjusiam balsų skaičiavimui, tačiau dar nedrįso pasiskelbti rinkimų nugalėtoju.

Jis pažadėjo suvienyti susiskaldžiusią tautą.

„Laikas mums susiburti kaip tautai, kad galėtume pasveikti“, – sakė J. Bidenas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Liaudies išmintis sako...

Negirk dienos be vakaro...Neperšokęs upelio - nesakyk OP...Dar nei vienuose JAV Prezidento rinkimuose nebuvo tiek įžūlių pažeidimų. Palyginkime Baltarusiją ir JAV...Atrodo - svarstyklės rodo lygiasias. Tik...anot Lietuvos ir Lenkijos kiemsargiukų, Baltarusijai sankcijos ir rinkimus pripažinti negaliojančiais, o "demokratinėje" Amerikoje viskas OK...Tik juokas ima iš tokių "diplomatų" išvadų.

ha ha ha

Ha ha ha. Atejo Mesijas Biden ir isgelbes JAV nuo koronos!!! Kamalai isakius , man panorejus - KORONA LAUK IS JAV..... O cia Europoje visokie Macron, Merkel ir kiti neismaneliai nieko nedaro ir neveja koronos lauk, nes neturi nei Biden nei Kamalos......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS