J. Bidenui nepavyko pasikalbėti su perrinktu E. Macronu, bus bandoma iš naujo | KaunoDiena.lt

J. BIDENUI NEPAVYKO PASIKALBĖTI SU PERRINKTU E. MACRONU, BUS BANDOMA IŠ NAUJO

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) pranešė, kad pirmadienį pasikalbės su perrinktu Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu (Emaniueliu Macronu), nors pirmasis bandymas susisiekti nepavyko, nes prancūzų lyderis buvo išvykęs švęsti rinkimų pergalės.

„Mėginau su juo pasikalbėti praeitą naktį. Kalbėjausi su jo darbuotojais; jis buvo prie Eiffelio (Eifelio) bokšto ir gerai leido laiką, – žurnalistams sakė J. Bidenas. – Pasikalbėsiu su juo šiandien.“

J. Bidenas pridūrė, kad gerai vertina prezidento rinkimų Prancūzijoje baigtį, kai jo svarbus sąjungininkas atrėmė kraštutinių dešiniųjų lyderės Marine Le Pen (Marin Le Pen) iššūkį.

Sekmadienį J. Bidenas paskelbė pareiškimą, kuriame Prancūziją vadino „esmine partnere“ ir pridūrė, kad abi šalys „tęs glaudų bendradarbiavimą, taip pat palaikydamos Ukrainą, gindamos demokratiją ir stabdydamos klimato kaitą“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tele 2 PILDYK

Sąskaita pasibaigė

ogi

politcenzura matomai nemegsta fantastyniu kom kurie gali tapt realybe nes ateiviai istikro egzistuoja ir ne 1 ju yra ir pas rusus tik ateitis parodys kas laimes tykiu kad geris nes cenzoklonu nelaikau gerio isikunijimu greiciau atvirksciai ===

cha ha ..Bidenas tare , kalbejausi su Mikrono angelais

praeita nakty , bet su paciu Mikronu susisiekt nepasiseke , siandien bandysiu diena pasikalbet ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS