J. Navalnaja: man nerūpi, kaip žudiko spaudos sekretorius komentuoja mano žodžius | KaunoDiena.lt

J. NAVALNAJA: MAN NERŪPI, KAIP ŽUDIKO SPAUDOS SEKRETORIUS KOMENTUOJA MANO ŽODŽIUS

  • 7

Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno našlė Julija Navalnaja antradienį pareiškė, kad jai nerūpi Kremliaus reakcija į jos kaltinimus, jog už jo mirties stovi prezidentas Vladimiras Putinas.

„Man nerūpi, kaip žudiko spaudos sekretorius komentuoja mano žodžius“, – rašė J. Navalnaja, kuri pažadėjo tęsti savo vyro darbą.

Kremlius antradienį atmetė praėjusią savaitę kalėjime mirusio A. Navalno žmonos mestus kaltinimus, kad už jo mirties stovi V. Putinas, ir pavadino juos „nepagrįstais ir vulgariais“.

Apie A. Navalno mirtį atokiame kalėjime Arktyje, kur 47 metų vyras atlikinėjo 19 metų laisvės atėmimo bausmę, buvo paskelbta penktadienį.

A. Navalnas organizuodavo didžiulius protestus prieš Kremlių, kol 2021 metais, kai grįžo į Maskvą iš Vokietijos, kur gydėsi po apnuodijimo nervus paralyžiuojančia medžiaga „Novičiok“, buvo suimtas. Dėl apnuodijimo jis kaltino Rusijos valdžią. Pastaroji neigia esanti kaip nors su tuo susijusi.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vandai

Tėvynė nėra putinas arba kremlius, kurie puola kaimynus ir žudo savo žmones. Isimink.

Na

Gal ir apie savo vaduką ką nors brūkštelėkit, kremliniai troliai, pvz. - Ar čia tas pats, kurį KGB vadino Nuorūka, paskui – išblyškusia Kandimi, vėliau – Botoksu, o Chodorkovskis pavadino – „šunų bandos vadu“...Navalnas pakrikštijo - Bunkerio diedu, nuodytoju, dabar putleris dar ir žudikas, skerdikas, karo nusikaltėlis, didžiausias 2022m nevykėlis… Ir paskutinis titulas – išprotėjęs kalės vaikas…

Vanda

Parduoti tėvynę kuri Tave maitino , iškovojo laisvę nuo nacistų.... kas tada Tu ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS