JAV grasina trauktis iš Paryžiaus klimato sutarties | KaunoDiena.lt

JAV GRASINA TRAUKTIS IŠ PARYŽIAUS KLIMATO SUTARTIES

  • 3

Baltieji Rūmai tebetvirtina, kad Jungtinės Valstijos trauksis iš Paryžiaus klimato sutarties, jeigu sąlygos būsiančios joms nepalankios, nors Europos diplomatai įžvelgia JAV pozicijos silpnėjimo požymių.

„Jungtinių Valstijų požiūryje į Paryžiaus susitarimą nėra jokių pokyčių“, – tvirtino Baltųjų Rūmų atstovė Sarah Huckabee Sanders (Sara Hakebi Sanders) elektroniniame laiške.

„Kaip prezidentas yra pakankamai aiškiai pasakęs, Jungtinės Valstijos pasitraukia, jeigu mes negalėsime sugrįžti palankesnėmis mūsų šaliai sąlygomis“, – pažymėjo ji.

Toks komentaras pareikštas tuo metu, kai Monrealyje susirinko 30 šalių aplinkos ministrai tartis Paryžiaus klimato sutarties įgyvendinimo klausimais. JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) birželį pranešė, kad JAV traukiasi iš šios sutarties.

Dabartiniame pasitarime JAV „pareiškė nesiderėsiančios iš naujo dėl Paryžiaus sutarties, bet jos mėginsiančios peržvelgti sąlygas, kuriomis JAV galėtų dalyvauti pagal šią sutartį“, sakė Europos Komisijos komisaras energetikos ir klimato problemų srityje Miguelis Arias Canete (Migelis Ariasas Kanjetė).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Romualdas Zubinas -Tęsėjas

Laikas mokslininkams ir politikams žinoti, kad: Žemėje klimatas kito jau nuo pat Žemės atsiradimo! Ir kito jis pagal LIETUVIO ROMUALDO ZUBINO prieš 10 metų ATRASTUS TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!!! Anot šių judėjimų, mūsų laikais šiaurinis Žemės ašigalis krypsta į Saulę, pietinis- nuo Saulės! Todėl šiauriniame pusrutulyje klimatas šyla, pietiniame-šąla! Kas ir kodėl vyks ateityje, skaitykite ŽEMĖS AŠIES JUDĖJIMŲ ATRADĖJO knygas ir sužinosite! Prieš klimato kaitą kovoti KVAILA! Kovoti reikia su GAMTOS TARŠĄ ir su neraštingumu!

...

Na... ir nuplaus JAV taifūnai - te patys gelbstis, tereikia pagalvot kaip jų pabėgėlių išvengt.

f

Juk jau senai jos pabego, kokie cia dar grasinimai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS