JAV nepritaria plataus masto Izraelio puolimui Rafoje be plano civiliams apsaugoti | KaunoDiena.lt

JAV NEPRITARIA PLATAUS MASTO IZRAELIO PUOLIMUI RAFOJE BE PLANO CIVILIAMS APSAUGOTI

  • 3

Jungtinės Valstijos pirmadienį pareiškė, kad nepritaria Izraelio galimam įsiveržimui į Gazos Ruožo pietuose esantį Rafos miestą be civilių apsaugos plano.

„Be tokio plano, kuris būtų patikimas ir kurį jie galėtų įgyvendinti, mes nepritariame plataus masto karinei operacijai“, – žurnalistams sakė Valstybės departamento atstovas spaudai Matthew Milleris (Metjus Mileris).

Jis nurodė, kad Izraelio ir „Hamas“ susitarimas dėl įkaitų išlaisvinimo mainais į kovų sustabdymą tebėra įmanomas ir turėtų didžiulę naudą.

„Tikime, kad susitarimas įmanomas, ir toliau jo sieksime“, – žurnalistams sakė M. Milleris. – Manome, kad pertrauka ir susitarimas dėl įkaitų būtų labai naudingi ne tik, akivaizdu, įkaitams, kurie būtų paleisti, bet ir humanitarinėms pastangoms Gazos Ruože bei mūsų gebėjimui pradėti siekti tikro ir ilgalaikio, tvaraus šio konflikto sprendimo.“

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vaikai

Rūpi , jų gaila . O visi kiti ten teroristai . Taip , kad ramiai . Tą karą užkūrė rašistai , tai tegul putleriui dėkoja . Dar irano rankšluostiniams . Tvarka bus .

TFUuuu

JAVainio intelekto apleistas veidas

Niekam

Palestinieciai nerupi ziniasklaidoje tik ale susirupine

SUSIJUSIOS NAUJIENOS