JAV prokuroras: princas Andrew nebendradarbiavo su teisėsauga dėl J. Epsteino | KaunoDiena.lt

JAV PROKURORAS: PRINCAS ANDREW NEBENDRADARBIAVO SU TEISĖSAUGA DĖL J. EPSTEINO

  • 0

Britų princas Andrew (Endrius) „visiškai nebendradarbiavo“ su teisėsauga dėl velionio už lytinius nusikaltimus nuteisto Jeffrey Epsteino (Džefrio Epsteino), pirmadienį pareiškė vienas amerikiečių prokuroras, nors pats britų karališkosios šeimos narys tvirtino esąs pasirengęs padėti tyrimui.

Niujorko prokuroras Geoffrey Bermanas (Džefris Bermanas), vadovaujantis tyrimui dėl galimų J. Epsteino bendrininkų, teigė, kad jo biuras ir Federalinių tyrimų biuras (FTB) kreipėsi į princą su prašymu jį apklausti, tačiau atsakymo iš jo dar nesulaukė.

„Iki šiol princas Andrew visiškai nebendradarbiavo“, – žurnalistams sakė G. Bermanas.

Princas Andrew lapkričio mėnesį paskelbė atšaukiantis dalyvavimą viešuose renginiuose, neslūgstant pasipiktinimui dėl šio karališkosios šeimos nario draugystės su J. Epsteinu.

Karalienės antrasis sūnus patyrė didelį spaudimą dėl visuomeninio transliuotojo BBC parodyto interviu, per kurį Andrew teisino savo ryšius su amerikiečiu finansininku J. Epsteinu, pernai rugpjūtį rastu negyvu kalėjimo kameroje.

Duodamas šį interviu Andrew paneigė turėjęs lytinių santykių su viena 17-mete, tvirtinusia, kad mylėtis su Jorko kunigaikščiu ją vertė J. Epsteinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS