JAV skelbia sankcijas Rusijos pripažintiems separatistiniams regionams Ukrainoje | KaunoDiena.lt

JAV SKELBIA SANKCIJAS RUSIJOS PRIPAŽINTIEMS SEPARATISTINIAMS REGIONAMS UKRAINOJE

Jungtinės Valstijos pirmadienį paskelbė sankcijas Rusijos pripažintiems Maskvos remiamų separatistų regionams Rytų Ukrainoje ir perspėjo, kad, esant reikalui, jų bus daugiau.

Prezidentas Joe Bidenas (Džo Bidenas) paskelbs įsaką, „JAV piliečiams uždraudžiantį naujas investicijas, prekybą ir finansavimą į vadinamuosius DNR ir LNR regionus Ukrainoje, iš jų arba juose“, pranešė Baltųjų rūmų atstovė spaudai Jen Psaki (Džen Psaki).

Pasak jos, įsakas „suteiks įgaliojimus įvesti sankcijas bet kuriam asmeniui, pasiryžusiam veikti šiose Ukrainos teritorijose“.

J. Psaki pridūrė, kad šios priemonės yra atskirtos nuo platesnių Vakarų sankcijų, kurios bus paskelbtos, „jeigu Rusija toliau veržtųsi į Ukrainą“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Manau

JAV tik žadate, o nieko nedarote. Tikrai jau nusibodote. Pažadais nenutildysite Putino klano.

galimai

dabar Putinas eis iki galo, kol JAV patrauks bazes nuo jų sienų, manau, kad jis gali sau leisti todėl, nes matomai turi ypatingai dideles tiek branduolines, tiek kitokios ginkluotės galias

Dab

Amerikonai visiški idijotai ir balvonai. Ukrainos teritorijoje rusų armija, o jie skelbia sankcijas kažkokiom Ukrainos teritorijom? Idiotai tokiais pat idotais laiko visą pasaulį, kurstė Maidanus, žadėjo Ukrainai visapusišką paramą, o dabar sankcijos Ukrainos teritorijos daliai. O tai kur žadėtas SWIFT blokavimas? Putinas visiems įstatė ir visus pastatė į vietą: lokit kiek norit, sekantis taškas- Pabaltijis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS