JT vadovas ragina pasaulio lyderius imtis veiksmų kovai su klimato kaita | KaunoDiena.lt

JT VADOVAS RAGINA PASAULIO LYDERIUS IMTIS VEIKSMŲ KOVAI SU KLIMATO KAITA

  • 6

Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Antonio Guterresas (Antoniju Guterišas) pirmadienį paragino pasaulio lyderius, susirinkusius į šią savaitę Dubajuje prasidedantį COP28 aukščiausiojo lygio susitikimą, imtis ryžtingų veiksmų kovai su vis stiprėjančia klimato kaita.

„Esame įstrigę mirtiname rate, – sakė jis. – Sprendimai gerai žinomi. Lyderiai turi imtis veiksmų, kad pasaulinės temperatūros kilimas neviršytų 1,5 laipsnio C

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Parasysiu komentara

Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla...

ciupt uz vadziu vel is pradziu..

Blt ...visa eurozopa pereina kurenimo anglimis , ir misko atliekomis ,nes rusams ipirdoline sankcijas ir susprogdine Nord stream vamzdzius negauna pigiu duju , o 5 kartus brangesniu skaluniniu jankisku jau nebeyperka ,todel pigiu mazutu ir anglimis kurena dumydami per visus kaminus , cia islenda JT jankiiu sorosinis statytinis ir persdamas per visas skyles aiskina kad reikia kovot su tarsa ir klimato kaita ... ka tik jie ten toj JT kontoroj lesa kad debilizmais sika.

KOKS JIS JT VADOVAS?

Tai - eilinis Amerikos pliurpalas. Protingas žmogus, pirmoje eilėje, darytų viską, kad pasibaigtų karai šioje planetoje. Šiandien tai problema Nr.1. Tam yra ir išeitis - visiems susivienyti ir uždėti apynasrį teroristams iš už Atlanto.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS