K. Budanovas: per rinkimus Rusijoje kilo „balsadėžių maištas“ | KaunoDiena.lt

K. BUDANOVAS: PER RINKIMUS RUSIJOJE KILO „BALSADĖŽIŲ MAIŠTAS“

Kad ir kokius vadinamųjų Rusijos prezidento rinkimų rezultatus  paskelbtų Centrinė rinkimų komisija, jie bus suklastoti.

Tai kalbėdamas Rusijos savanorių forume pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas generolas leitenantas Kyrylas Budanovas, praneša „Ukrinform“.

Pareigūnas pabrėžė, kad „Putino rinkimai“ yra neteisėti.

„Kad ir kokius rezultatus parašytų Rusijos centrinė rinkimų komisija, tai – klastotė, nes rinkimai neįvyko ne tik pasienio srityse. Didelė dalis rinkimų apylinkių neturės galimybės suskaičiuoti balsalapių, nes Rusijos aktyvistai, suprasdami šių „rinkimų“ niekšiškumą, juos gadina“, – pažymėjo žvalgybos vadovas.

Pasak jo, Rusijoje kilo tikras „balsadėžių maištas“ – tiek sugadintų balsalapių ir balsadėžių dar niekur pasaulyje nėra buvę.

K. Budanovo teigimu, V. Putinas supranta, kad pasaulio lyderių, ypač Kinijos, akyse jis tampa nestabiliu valdovu, neįstengiančiu užtikrinti tvarkos per rinkimus savo šalyje.

„Jis pasirodė esąs silpnas prieš savo žmones ir elitą. Silpnumo jis labiausiai bijo. Tai, kas dabar vyksta Rusijoje, silpnina režimą apskritai ir Putiną asmeniškai. Mes turime išnaudoti šį silpnumą ir padaryti jį papildomu ginklu“, – pareiškė K. Budanovas.

Ukrainos karinės žvalgybos vadovas taip pat informavo, kad Rusijos Belgorodo ir Kursko srityse vykdoma ribota Putinui oponuojančių rusų ginkluotų formuočių karinė operacija yra tik kovos už jų gimtąją šalį pradžia.

„Rusijos Federacijos piliečiai nusprendė išvaduoti savo šalį nuo seno žmogaus ir jo bendrininkų, kurie užgrobė valdžią, neteisėtai pakeitė Konstituciją ir gyvena alternatyvioje realybėje su savo pakalikais. Karas prieš Putino režimą yra teisėta piliečių teisė reikalauti teisingumo“, – pabrėžė K. Budanovas.

Kaip anksčiau buvo pranešta, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad sekmadienį pasibaigusiuose vadinamuosiuose Rusijos prezidento rinkimuose jokio legitimumo nėra ir negali būti.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

svilainis

Mes visi žinom ruskyno rinkimų procentus ir kaip jie pasiekiami.Bet tai nors daromas vaizdas,tatai bent dėl akių vyksta.Na batkos nepripažino kiek tai valstybių,o kas iš to? Jis kaip sėdi,taip sėdi soste ir nei šalis griūna,nei bulbos nekastos lieka.O pas mus kaip su tais,,vadovais,a?Šekit,ėmė ir paskyrė seną bezdalių valstybės vadovu ir turim jį be jokių rinkimų ir be prirašytų procentų.Aha,nežiūrint į visas apklausas ir reitingus,kad tas žmogysta yra nepalankiausiai vertinamu politiku.Tiesiog ožys vartuos įstrigęs ir niekam nė motais ta demokratija.

o

putkai pavyzdi dave jav bid globalistai zydbanku=iu finansuojami obahilar saikos valdomi norint ir toliau paklusnia mazuma paverst gojais visus kitus /nurasyt/ kaip /populiacija/ pripliusaus visa gyvasti kurios anunakiams nereik nes jiems uzteks homosapiens nes jie daro ta pati ka dare /o/ mes tai niekam nepasiskusi lieka logiskai pamastyt ir padaryt isvadas ka padare indu kasta jie burna aprisdavo sieteliu kad neikveptu kokios gyvasties tai ju karma buvo svari ???

Pagieža

Gryns banderos snukis, gryns velnio išpera, narkomaninis nacistas, kaip ir klounas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS