Kaliningrado srityje surengtos pratybos naudojant pakrančių apsaugos raketų sistemas | KaunoDiena.lt

KALININGRADO SRITYJE SURENGTOS PRATYBOS NAUDOJANT PAKRANČIŲ APSAUGOS RAKETŲ SISTEMAS

  • 7

Kaliningrado srityje dislokuotos Rusijos pakrančių gynybos raketų sistemos "Bal" ir "Bastion" dalyvavo pratybose, per kurias buvo imituojamas sąlyginio priešo laivų "sunaikinimas, penktadienį pranešė Baltijos laivyno štabas.

"Vykdydamos kovinę užduotį priešlaivinių kompleksų "Bal" ir "Bastion" įgulos pasiekė pozicinius rajonus pakrantėje ir atliko elektroninius paleidimus priešlaivinėmis raketomis į sąlyginius taikinius Baltijos jūroje", - sakoma kariškių pranešime spaudai.

Baltijos laivyno štabas nurodė, kad Kaliningrado srityje raketų kompleksai "Bal" ir "Bastion" nuolat budi nuo šių metų gegužės.

"Bastion" raketos gali smogti taikiniams, esantiems už daugiau kaip 600 kilometrų. Kompleksas gali būti dislokuotas už 200 km nuo kranto linijos.

Ypač judrūs kompleksai "Bal" gali greitai keisti pozicijas ir smogti taikiniams, esantiems iki 120 km atstumu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ruko

jis maka- aguonas. Uz tai ir brieda toki nesa kartu su zelecmosniku, nato i kelnes daro tuo metu kai buna rusu pratybos. Kokia ten dar muške gali buti kai kelnes pylnos..

To:Makas

Ka rukai klumpe?

to Zelemunčikas

"..Tegul juda,nes į judantį taikinį pašaudyti didesnis malonumas.Tą gali patvirtinti kiekvienas Lietuvos medžiotojas.." Tai, ka,- kiekvienas Lietuvos medžiotojas. saus i..ruskiu kovinius raketas is ...medziotoju sautuva ar is "ragatke" ar,-su sena Playstation sistema(vaiku zaidimas) ?? :))) Aplomai, ruskiai paleido savus, pealius raketus!! Na, o kiek Lietuva turi savos gamybos-..pakrančių apsaugos raketų sistemas???:)) Taigi, geriau, zaisk tu su savo anuka su sena Playstation "sistema" Kas dar tau tebeleka dabar... Ir busi ir gyvas ir laimingas...:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS