Kanados premjeras J. Trudeau skiriasi su žmona: santuoka truko 18 metų | KaunoDiena.lt

KANADOS PREMJERAS J. TRUDEAU SKIRIASI SU ŽMONA: SANTUOKA TRUKO 18 METŲ

  • 3

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau (Džastinas Triudo) trečiadienį paskelbė, kad skiriasi su žmona Sophie Gregoire Trudeau (Sofi Gregua Triudo).

Jų santuoka truko 18 metų.

Įraše socialiniame tinkle „Instagram“ ministras pirmininkas teigė, kad „po daugybės prasmingų ir sunkių pokalbių priėmėme sprendimą skirtis“.

Jo biuro pareiškime priduriama, kad pora pasirašė „teisinį susitarimą dėl gyvenimo skyrium“.

Pranešime teigiama, kad visuomenė gali tikėtis ir toliau matyti juos ir jų tris vaikus kartu, nes „jie išlieka artimi šeimos nariai“, o abu tėvai „nuolat dalyvaus vaikų gyvenime“.

Prieš kitą savaitę numatytas šeimos atostogas jie paprašė gerbti privatumą.

J. Trudeau ir jo žmona, buvusi pramogų žurnalistė, buvo vaikystės draugai ir vėl susitiko 2003 metais kartu rengdami labdaros pokylį. Netrukus jie pradėjo susitikinėti ir 2005 metais Monrealyje susituokė.

Jie kartu augina tris vaikus: 15-metį Xavier (Ksavjė), 14-metę Ellą Grace (Elą Greis) ir devynerių metų Hadrieną (Adrianą).

Kanadoje tai pirmosios ministro pirmininko skyrybos nuo tada, kai su Margaret Trudeau (Margaret Triudo) išsiskyrė J. Trudeau tėvas Pierre'as Trudeau (Pjeras Triudo).

P. Trudeau yra buvęs kanadiečių ministras pirmininkas. Apie skyrybas su žmona jis paskelbė 1984-aisiais – paskutiniaisiais savo kadencijos mėnesiais.

GALERIJA

  •  Justinas Trudeau ir Sophie Gregoire Trudeau
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Xxx

Matomai jau vyriškumas dingsta,todėl reikės gal jaunos jam, kuri nesupranta koks turi būti pas sveiką , tikrą vyrą.Daugumoje kurie impotentai tai ieško dukrų ,anūkiu durneliu .

Ginekologas

Ilgai gyveno šeima- po 10 metu paprastai prasmirsta vienas kitam

Pilietiškas

Obuilys nuo obels netoli rieda

SUSIJUSIOS NAUJIENOS