Kelios valandos po baudos skyrimo policija iš protesto pašalino G. Thunberg | KaunoDiena.lt

KELIOS VALANDOS PO BAUDOS SKYRIMO POLICIJA IŠ PROTESTO PAŠALINO G. THUNBERG

  • 14

Švedijos policija pirmadienį iš protesto akcijos pašalino klimato aktyvistę Gretą Thunberg (Gretą Tunberg), pranešė naujienų agentūros AFP fotografas.

Tai įvyko praėjus vos kelioms valandoms po to, kai teismas skyrė merginai baudą už nepaklusimą policijai per praėjusį mėnesį vykusį mitingą.

Pasak AFP reporterio, per protestą prie Malmės uosto policija išsivedė G. Thunberg ir dar penkis asmenis.

Policija pranešė, kad šeši žmonės buvo pašalinti iš įvykio vietos, ir pridūrė, kad jie bus patraukti atsakomybėn už policijos nurodymų nevykdymą – už tą patį nusikaltimą, už kurį jaunoji aktyvistė tą pačią dieną buvo nubausta.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Anonimas

maskva jau daug doleriu jai dave.....juk kiek metu mergaite daro bardaka civilizuotam pasauly,,,kazkodel ne rosiejoj kur viskas uztersta ir apsikta

to > gretutei tundbergytei

nori kovoti už žalią ir švarią planetą ? tada varyk į Bangladešą , Indiją ir pan . kur upėse tonomis plaukia plastmasės , fekalijos ir šiukšlės ! daryk tvarką ten ! eik pas jų valdžią ... bepigu po švarią europą bastytis !

newmore

Kiek daug norinčių iškepti pakitusiame klimate! Žmonės, atsikvošėkit - juk Greta stengiasi dėl to, kad nebūtų pasaulyje karštymečių, sausrų, potvynių ir panašybių, kuriuos sukelia nekontroliuojama žmogaus veikla. Greitai nebeturėsime ką valgyti, išskyrus nebent skėrius ir tarakonus. Žinoma, kai kam valgyti nereikia, užtenka buteliuko syvų. Bet ir tie baigsis, kai nebebus iš ko juos daryti. Remiu Gretą visais įmanomais būdais, nors ir nesu Rockefeleris.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS