Kremlius kritikuoja E. Macrono teiginius, kad Rusija bando pakenkti olimpinėms žaidynėms | KaunoDiena.lt

KREMLIUS KRITIKUOJA E. MACRONO TEIGINIUS, KAD RUSIJA BANDO PAKENKTI OLIMPINĖMS ŽAIDYNĖMS

  • 5

Kremlius penktadienį nepriimtinais pavadino Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (Emaniuelio Makrono) teiginius, kad Rusija vykdydama dezinformacijos kampaniją bando pakenkti Paryžiaus olimpinių žaidynių organizavimui.

E. Macronas ketvirtadienį pareiškė, kad Maskva bando skleisti naratyvą, jog Prancūzija nesugebės surengti žaidynių ir kad renginys kels riziką.

„Tai visiškai nepagrįsti kaltinimai“, – penktadienį žurnalistams sakė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Jo žodžiais, tai nepriimtinas elgesys. D. Peskovas tvirtino, kad Vakarų kaltinimai „niekada nepagrįsti tinkamais įrodymais“.

Vakarai jau seniai kaltina Rusiją vykdant dezinformacijos kampanijas ir bandant sėti nesantaiką, ypač internetinėje erdvėje.

Pastaraisiais mėnesiais Paryžius taip pat kaltino Rusiją, kad ji bando manipuliuoti viešąja nuomone dėl karo Ukrainoje, užtvindydama socialinius tinklus ir Kremliui palankią žiniasklaidą naratyvais, kuriais bando pateisinti savo puolimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

> Taigi > Cha Cha Cha

Ot jus Pedalai vaflioti )))

Taigi

rassijos deržavos sporcmenus - veja iš visų tarptautinių organizacijų, meta lauk, kaip musę iš barščių...

galesi Macrone su transvestitais narkomanais olimpinese

Paryziaus varzybose sudu stumdymo stumoklio olimpiadoje sudalyvaut ... o rusai su nuormaliais sportininkais ras kur suorganizuot tikras olimpines varzybas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS