Kuriozinė situacija: vairuotojas sulaukė baudos dėl užrašo ant marškinėlių | KaunoDiena.lt

KURIOZINĖ SITUACIJA: VAIRUOTOJAS SULAUKĖ BAUDOS DĖL UŽRAŠO ANT MARŠKINĖLIŲ

  • 0

Kelių eismo taisyklių pažeidimus fiksuojančios kameros užrašą ant moters marškinėlių palaikė valstybiniu registracijos numeriu ir skyrė baudą juo pažymėto automobilio savininkui, kuris gyvena kitame Anglijos gale.

Davidas Knightas sulaukė pranešimo apie baudą už tai, kad Bathe jo automobilis važiavo tik autobusams skirta eismo juosta. Kaip ir įprastai tokiais atvejais, kartu buvo pridėta nuotrauka su įrodymu apie pažeidimą.

Joje jokio automobilio nematyti, tik moteris, einanti gatve. Ji vilki marškinėliais, ant kurių krūtinės yra užrašas „Knitter“, kuris primena privačius D. Knighto automobilio numerius – KN19TER.

„Twitter“ nuotr.

Tai gerokai prajuokino savininką, kuris gyvena Surrey grafystėje, už 120 mylių nuo pažeidimo fiksavimo vietos.

Vyras sako, kad tokį simbolių derinį pasirinko dėl to, kad jie primena statybininko pravardę – riteris (angl. – knighter).

Baudą išrašė Batho ir Šiaurės Rytų Somerseto savivaldybė, iš pradžių ji siekė 60 svarų sterlingų, o pavėlavus sumokėti padidėjo iki 90 svarų sterlingų. Kai vyro žmona susisiekė ir paaiškino situaciją sankciją pasirašiusiems valdininkams, šie „iš pradžių sprogo iš juoko“, o vėliau baudą panaikino.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/ivairenybes/vairuotojas-bauda-gavo-del-marskineliu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS