Latvijos valdžia sutarė dėl vienkartinių išmokų pensininkams ir neįgaliesiems | KaunoDiena.lt

LATVIJOS VALDŽIA SUTARĖ DĖL VIENKARTINIŲ IŠMOKŲ PENSININKAMS IR NEĮGALIESIEMS

Latvijos valdančioji koalicija pirmadienį iš principo sutarė dėl vienkartinių 200 eurų išmokų pensininkams ir neįgaliesiems, po vyriausybės ir krizės valdymo tarybos bendro posėdžio paskelbė premjeras Krišjanis Karinis.

Pasak jo, koalicijos partijų atstovai sutarė toliau skirti vienkartines krizės išmokas. Neseniai vyriausybė nusprendė skirti vienkartines išmokas šeimoms – po 500 eurų kiekvienam vaikui, o pirmadienį koalicija iš principo sutiko panašiai paremti pensininkus ir neįgaliuosius.

K. Karinis sakė, kad Socialinės apsaugos ministerija pasiūlymą parengė drauge su socialiniais partneriais.

Trečiadienį pasiūlymą turi aptarti Strateginio valdymo taryba, o ketvirtadienį dėl jo spręs ministrų kabinetas. Vėliau atitinkamas įstatymo projektas bus pateiktas Saeimai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nuomonė

O mūsų pinigus pasisavino konservatoriai.

Anonimas

oi kaip nepatinka teisybe,iskart nueme komentara, oi koncer,koncer,greit isleksit is postu,

sau milijomus o mums spyga,tai vad,papirkimas,

O kai koncerv,padidino padejejams po 500 simt,euro,kaip mes tada turim uzskaityti,,pencininkams po 200 viena kart metuose o padejejams kiekviena menesi,kaip cia gaunasi,tai iseina kad padejejai dirba ir seimo narius o seimunai tik vaidina kad dirba,tik laksto po salis ir dar kaikada pasauda klavisa, ir visas ju darbas,rietis,ir konceliarinius pinigus 20000sau i kisene pasiimti,stai visas ju darbas,liaudi mulkinti,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS