A. Lukašenka baltarusiams: jei norite gyventi ramiai, darykite tai, ką sakau | KaunoDiena.lt

A. LUKAŠENKA BALTARUSIAMS: JEI NORITE GYVENTI RAMIAI, DARYKITE TAI, KĄ SAKAU

  • 22

Baltarusiai raginami sukąsti dantis ir daryti tai, ką jiems sako šalies prezidentas Aliaksandras Lukašenka, rašo belta.by.

Kalbėdamas apie rinkimų kampaniją, kuri turėtų vykti 2024 metais, A. Lukašenka pažymėjo, kad ji turės vykti pagal naujas taisykles ir nebus lengva. Tačiau jis akcentavo, kad pasiruošimas neturėtų būti grindžiamas atsaku. Tokiu kaip „išėjimas trumpais sijonais ir mojavimas gėlėmis“.

„Visi sako: Lukašenka nori išgąsdinti žmones. Nenoriu gąsdinti. Noriu, kad praneštumėte žmonėms apie viską, kas vyksta. Ir tegu paskui sprendžia žmonės. Jei baltarusiai nori gyventi ramiai, jei nori praustis po dušu ryte ir vakare, jei nori išmaudyti savo mažus vaikus šiltame vandenyje, jei nori gyventi šiltuose namuose su daugybe dujų, alyvos ir kitų dalykų, jei jie nori ką nors pavalgyti pusryčiams ir vakarienei, jei nori turėti drabužių, jei nori, tada turi sukąsti dantis ir daryti tai, ką aš sakau“, – detalizavo Baltarusijos prezidentas.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

nuomonė

šlykštynė,žudanti žmones kitos šalies pagal putlerio užsakymą

Tai ką gi jis pasakė...

O tai ką jis taip sukandęs dantis pasakė,ir nesupratau.

idomu

kodel jis galvoja,kad jis tik vienas zino ka daryti o desimt mil, metai is metu turi klausyti ir vykdyti,gal ten ir be jo yra vienas kitas toks pats gudrus ar jis paskutinis protinguolis salyje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS