A. Lukašenka dėl nelegalių migrantų kaltina lietuvius: tegul pradeda dirbti | KaunoDiena.lt

A. LUKAŠENKA DĖL NELEGALIŲ MIGRANTŲ KALTINA LIETUVIUS: TEGUL PRADEDA DIRBTI

  • 34

Baltarusijos režimo vadovas Aliaksandras Lukašenka davė interviu arabų televizijai ir paklaustas apie Lietuvos kaltinimus dėl nelegalių migrantų srauto apkaltino dėl to Lietuvos nusikalstamas grupuotes, praneša LNK.

Paskutiniu Europos diktatoriumi vadinamas A. Lukašenka, sulaukęs kaltinimų dėl nelegalios migracijos organizavimo per Baltarusijos ir Lietuvos sieną, pasikvietė arabiško kanalo žurnalistus ir bandė jiems paaiškinti, kas yra atsakingas už staiga išaugusį irakiečių ir kitų nelegalų srautą per Lietuvos sieną.

„Jeigu jie nori iš tikrųjų kovoti su nelegalia migracija ir vesti šią nelegalią migraciją į normalias vėžes, tegul pradeda nuo savęs. Mes nusikalstamas grupuotes Lietuvoje matome. Mes matome, o kodėl jie nemato? Kai tik jie likviduos tas grupuotes, kurios už pinigus atveža į Lietuvą migrantus, nelegali migracija į Lietuvą bus mažesnė nei pernai. Bus tik vienetai. Todėl tegu pradeda dirbti. Jeigu jiems prireiks pagalbos, mes tos pagalbos suteiksime. Bet jau nebe nemokamai“, – kalbėjo A. Lukašenka.

Jeigu jiems prireiks pagalbos, mes tos pagalbos suteiksime. Bet jau nebe nemokamai.

A. Lukašenka nepakomentavo, kaip nelegalai patenka į Baltarusiją ir kaip atsiduria prie Lietuvos sienos. Ir kas iš tikrųjų iš tokio irakiečių bei kitų migrantų vežiojimo uždirba pinigų. Bet jis nepamiršo pareikalauti pinigų ir nuolaidų iš Lietuvos:

„Kalbant iš grynai pragmatinių pozicijų, tai kainuoja milžiniškus pinigus. Darbas prie sienos ir apsauga nuo narkotikų, nelegalių ginklų tiekimo, nelegalios migracijos – milžiniški pinigai. Jeigu jūs norite, kad mes jums šiame reikale padėtume, tai neužmeskite mums ant kaklo kilpos“, – sakė Baltarusijos vadovas.

Beje, arabų televizijai A. Lukašenka pareiškė, kad Vakarų sankcijos neveikia ir Baltarusijos ūkis netgi paaugo pusketvirto procento.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Vidis

Ar galima uzsipuldineti Lukosenka? Negalima! Tai naujasis Mesijas! Jis kaip Mikalda, jis viską žino į priekį, bet daug kas nesupratau. Ateis laikas ir mes jam statysime paminklus kaip Leninui, kuruos dabar reikia nugriauti.

kauniete

Puikus prezidentai Putinas ir Lukašenka ju sienos sutvarkytos tauta gali didžiuotis tokiais prezidentais Jie saugo tauta užtai už juos 80 procentu tauta balsuoja

jOANA

Ir mums butu gerai kad jie liptu per siena pas lenkus ar vokiečius Ar ne taip lietuvaičiai Lukašenka išleidžia visus kas nori prašom pas ji demokratija jis ypač gerai elgesi su tauta PAGARBA JAM
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS