M. Podoliakas po V. Putino spaudos konferencijos: nustokite gyventi iliuzijomis, jis ir toliau žudys | KaunoDiena.lt

M. PODOLIAKAS PO V. PUTINO SPAUDOS KONFERENCIJOS: NUSTOKITE GYVENTI ILIUZIJOMIS, JIS IR TOLIAU ŽUDYS

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas dar kartą oficialiai pareiškė, kad yra pasirengęs toliau kariauti ir žudyti. Pasaulis turi nustoti gyventi iliuzijomis.

Tai ketvirtadienį tviteryje parašė Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Michailas Podoliakas, praneša portalas „rbc.ua“.

„Taigi „subjektas Putinas“ dar kartą tiesiai ir gana oficialiai pareiškė, kad toliau kariaus, žudys ir okupuos. Jis nuožmiai nekenčia Ukrainos, ir tai vienintelė plataus masto karo priežastis. Jis taip pat nekenčia daugelio kitų šalių ir demokratijų, su kuriomis taip pat reikia „išsiaiškinti“. Todėl karas tęsis tol, kol jis patenkins savo kraujo troškimą ir kompensuos savo neapykantą“, – pažymėjo M. Podoliakas.

Prezidento biuro vadovo patarėjas paragino pasaulį nustoti gyventi iliuzijomis ir mėginti rasti „kitą išeitį“, išskyrus Rusijos pralaimėjimą. Pareigūnas taip pat pareiškė, kaip svarbu nebeskatinti diktatoriaus dvejonėmis ir nebesuteikti jam vilčių, kad demokratija nepasirengusi duoti atkirtį.

„Viskas suprantama ir akivaizdu. Yra juoda ir balta. Ir nieko daugiau", - pridūrė M. Podoliakas.

Ketvirtadienį per savo spaudos konferenciją V. Putinas vėl kartojo, kad taika bus tik tada, kai Rusija „pasieks savo tikslus“, įskaitant Ukrainos „denacifikavimą“ ir „demilitarizavimą“.

 

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, Rusija, Michailas Podoliakas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS